Tak, oglądałem mecz na żywo
Tak, wiem jak się zarządza grupą ludzi. Więc daruj sobie takie wymądrzanie, szczególnie po błyskotliwej analizie “elastyczności taktycznej” w meczu z Górnikiem. Mam nadzieję że dziś zanalizowałeś że sztab kompletnie się z tego wycofał
Nie napisałem, że Ouma zagrał źle, wręcz przeciwnie. Napisałem że gracz jak Lerager by się nam w tym oknie przydał, bo był dziś jednym z autorów wygranej Widzewa. Obejrzyj powtórkę.
DP zbędny …bez komentarza. Oumy tu nie będzie na początku czerwca. A obie bramki poszły z tej strefy,
E: tak, dwumecz z Szachtarem jest nieistotny, szczególnie dla grupy która zawaliła PP. I oni to wiedzą.
Gwóźdź w głowie? Serio chcesz w to iść? Ok
(08-03-2026, 00:02)Kefas9494 napisał(a): A napisać, że nic nie wynika z naszej gry to może tylko ktoś kto ogląda mecze na flashscorze i ciężko z czymś takim dyskutować jak wszelką opinie o meczu determinuje wyłącznie wynik.
to co w ostatnich dwóch meczach wynikło z naszej przewagi posiadania i prowadzenia akcji do 20m połowy przeciwnika, bo może coś na Flashscore przeoczyłem? To napisałem - dawaj argumenty. Co jest w piłce seniorskiej, w pucharze i lidze, bardziej określające poziom niż wynik? Co masz z przewagi posiadania i klepania bez sensu w PP? Dawaj konkret, a nie pierdolety. Dodatkowo - chyba po meczu z Górnikiem nie trzeba, gwoździu w głowie, więcej argumentów nt DP niż stracony gol po utracie krycia ruchu przez Pablo i obrońców. I nie winię Hiszpana bo to nie jego pozycja. Dziś zagraliśmy na 2 “DP”, a oba gole strzelone z ich strefy.