Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Typowy Papszun jak to, co nas tu nie raz wkurzało w Rakowie. Jeden gol i zabijanie meczu. Ale daleko tak nie zajadą. Tam jest sraczka jak przeciwnik ma piłkę. Oglądałem cały mecz. Poza bramką, gospodarze praktycznie nie zagrozili bramce Madejskiego.

Odpowiedz
Rozumiem późną godzinę ale my już z Cracovią graliśmy dwa razy więc bez obaw.

Odpowiedz
Uff to o tyle dobrze Smile fakt moje przeoczenie. Czyli mają wakacje! Fajnie

Odpowiedz
Mają całe 6 punktów nad strefą spadkową (albo nawet 5 jeśli jutro Arka wygra z Wisłą), 10 meczów do końca a za plecami chmarę niezłych drużyn walczących kłami i pazurami żeby uniknąć spadku (Korona, GKS, Radomiak, Lechia, Pogoń, Motor, Piast, Legia, Widzew + słabsze Arka i BBT), więc żadne kładzenie lagi nie wchodzi w tym sezonie w grę na tym etapie.

Podobnie wspomniana Wisła Płock nie może spocząć na laurach, bo też mają 33 pkt, i jak będą dalej tak punktować jak ostatnio, to powtórka ich popisu z wiosny 2023 przestanie być nierealna.

Odpowiedz
Przecież Cracovia prowadziła wczoraj mecz. Na pewno nie można powiedzieć, że nie chcieli wygrać i nie dążyli do zdobycia bramki. Na pewno nie było to ze strony Pasów spotkanie sugerujące, że mają już wakacje i położyli lachę na końcówkę sezonu.
W ogóle dorzucenie przez Gryckiewicza tylko dwóch minut do drugiej połowy (nie kojarzę takiej sytuacji w innym meczu), gdzie ktoś z Legii raz leżał w doliczonym, a ten ich nowy bramkarz co chwilę zwlekał ze wznowieniem od bramki, jest nieporozumieniem.

Odpowiedz
Tutaj akurat mam inne wrażenie. Mniej strzałów. U nich też nie ma napastnika. No i co z tego, że większe posiadanie piłki jak tak naprawdę nic to nie dało.

Odpowiedz
Też na to zwróciłem uwagę. Ot takie subtelne ciągnięcie Legii za uszyWink Nie ma co się oszukiwać, Legia się utrzyma. Papszunowa taktyka, okropna dla oka ale skuteczna powoli przynosi efekty.

Odpowiedz
Papszun nauczył ich walki, pressują jak źli.
Teraz mają jeszcze Radomiaka w ktyzysie, którego nie wiadomo nawet kto poprowadzi bo Feio dostał w papę i chce uciekać. Swoją drogą nosił wilk razy kilka...

Odpowiedz
Generalnie Legii nie brałem pod uwagę. Bardziej wkurzyli mnie nasi kopacze, którzy podali rąsie Widzewowi. Tam po cichu liczyłem, że może uda się ich spuścić do 1 ligi.

Odpowiedz
Areczko, kiedy jak nie dziś. Marcinie Kamiński, wy i tak już nie spadniecie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: seboli, 26 gości