13-03-2026, 15:11
Treningi angielskie zniosą zapewne takie tuzy siły fizycznej i końskiego zdrowia jak Gholizadeh, Wålemark czy Håkans.
|
Ocena wątku:
Title: Lech Poznań - Szachtar Donieck, 12.03.2026 18:45 LKE
Tryb drzewa |
(13-03-2026, 14:33)Kefas9494 napisał(a): Jakikolwiek by Niels nie był to przerasta o głowę poprzednich trenerów. Niemniej, trzeba iść do przodu i zmiana może być potrzebna. Może tego Adiego uda się wyciągnąć. Niemniej trzeba tego mistrza zrobić. Z jednym frontem uważam, że jest to realne.
Niemniej mecze z Genkiem, Crvena, Rayo czy Szachtarem obnażyły trochę sam pomysł na nie. Nawet jak na polskie warunki Palma Ali czy Pablo robią wrażenie to na tle ww. drużyn wyglądali jak dzieci we mgle.
(13-03-2026, 15:02)MichalM napisał(a): Dużo niemniejale zgadzam się z Tobą.
Pytanie jak uzdrowić Lecha? Czy nasi piłkarze zniosą np treningi angielskie czy niemieckie.
Pierwszym krokiem dla mnie jest wyjeb...Rząsy, ściągnięcie prawdziwego dyrektora sportowego.
(13-03-2026, 10:39)Sultan napisał(a): Większego rotowania trenerami na pewno nie potrzebujemy @Mosina.
Ale jesteś w stanie z ręką na sercu powiedzieć, że z obecnym sztabem się rozwijamy? A nawet - stabilizujemy formę? Na moje, to co rundę jest coraz gorzej. Zdarzają się nawet dobre mecze, ale są one coraz rzadsze.
Nie będę się już pastwił nad brakiem elastyczności taktycznej Nielsa, ani nawet (!!!) na zawalonym zimowym oknie, bo już mi się to nudzi. Ale myślę, że w klubie widzą, że puchary przerosły ten sztab i to mocno. Ścieżkę mieliśmy taką, że 1/8 jest minimum, eliminacje położone w całości. Obrona MP nie uratuje Nielsa, bo kolejne eliminacje to byłby jeden wielki zawód.
Dwa sezony, potencjalnie 2xMP - brawa, podziękowania, kwiaty, galeria sław. I budujemy z kimś innym, bo i tak latem będzie duża przebudowa składu.
Wracając do meczu, dziś rano obejrzałem powtórkę, która przybiła mnie jeszcze bardziej niż mecz na stadionie, gdzie jednak emocje dużo przesłaniają. Widziałem, że Ishak, mimo gola, więcej szkodził niż pomagał, że Pereira grał bardzo słabo. Ale dopiero w TV zobaczyłem jaki kryminał zagrał wypoczęty Kozubal. To jest niebywałe. Gdyby ktoś pomysłał o zakupie defensyw.....aaa dobra.
Duży test w niedzielę. Niels ma dwa dni na podniesienie mentalu i zmianę taktyki. To będzie mecz cięższy niz w Łodzi.