Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Szachtar Donieck, 12.03.2026 18:45 LKE
Tryb drzewa
A mi się zdaje, że jesteśmy w dobrej formie i zobaczymy to najpóźniej po przerwie reprezentacyjnej. A najlepiej już od pojutrza. We will say what time will tell, jak mawiał klasyk.

Odpowiedz
(13-03-2026, 18:15)Mosina napisał(a): Lubię ten argument że za formę piłkarzy odpowiada sztab

To za co odpowiada, skoro za wyniki nie, formę nie? Oczywiście to nie jest tak, że piłkarze są bez winy, ale jak to możliwe że co obóz jest coraz gorzej? I dlaczego ucichła narracja o mitycznej zachodniej intensywności wypracowanej przez obecny sztab?
zeby nie było - o 6 to nikt więcej niż ja tu nie grzmiał od grudnia. To jest wtopa która Rząsa powinien już stołkiem przypłacić. 
Teraz zupełnie chłodno - uważam że po odpadnięciu z LKE, przy dobrym wyniku w Lubinie, musielibyśmy mieć wielką katastrofę żeby nie obronić MP.

Odpowiedz
Wyciąłeś pół mojej wypowiedzi pozabawiajac jej kompletnie sensu.
Też uważam że to odpadnięcie dobrze nam zrobi. Nie jesteśmy gotowi kadrowo na takie granie. Za dużo nieobecności i długich powrotów niestety. Nie ten sezon

Odpowiedz
Nie było moja intencja manipulacja Twoja wypowiedzią, ale odcinanie roli sztabu od formy piłkarzy jest nielogiczne
Kontuzje to inna bajka, częściowo

Odpowiedz
Jeśli założymy, że Frederiksen spowodował wypadnięcie kilku ogniw na długie tygodnie, a nawet miesiące, to powinien być do zwolnienia w trybie natychmiastowym.

Odpowiedz
Śmieszą mnie te mrzonki o zwalnianie Rzasy. Przecież to jest ten człowiek co nie zawetowal Rutkowskiemu Rumaka. To teraz pewnie nie zawetowal mu pomysłu nie kupowania 6. Taki Nawrocki tylko na odwrót, to przecież prezes się nie pozbędzie takiej figury.

Odpowiedz
Przypomnę tylko, że klub nie ma kasy! Zrozumcie to wreszcie. Były propozycje 6 ale to były większe odpady niż Ouma. Także dali sobie spokój z jakimiś asem który będzie jeszcze gorzej grał a kontrakt chciał na dwa lata. Mówił o tym gdzieś tam Rząsa chyba (nie wiem czy Dawidek dziennikarz tego nie przypomniał) no i NF to potwierdził.

Także tego kogo jeszcze Rząsa miał ściągnąć Ronaldo? Messiego a może od razu Yamala? Ma budżet to w nim działa. To nie Widzew, że znajdzie się gdzieś gratis 5 mln euro.

Tak na spokojnie czytam wypowiedzi ,,mądrych" i każdy pisze to samo, że to NF swoją taktyką zawalił nam ten mecz. Z drugiej strony jednak trzeba pamiętać, że to Szachtar jest a nie jakieś leszcze. I w sumie dobrze, że zdjął Palmę Alego i Leo bo na niedziele będą gotowi.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości