Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
A ja liczę na powtórkę z Górnika. Do tego Zagłębie nie rozgrywa od tyłu więc odpadnie nam latanie za nimi po całym boisku i narażanie się na kontry. Więcej się nie mądrze się bo nie wiem gdzie jest u nich przewaga i z czego wynika. Ja bym na dla nas proponował raczej zamknięty mecz czyli tak jak gramy zresztą na wyjeździe. I tak o wyniku zadecyduje dyspozycja strzelecka

Odpowiedz
Siemieniec wylot, masz szczęście, że u nas będzie wakat.

Odpowiedz
(14-03-2026, 17:59)Marcin1984 napisał(a): Zagłębie wygrywając jutro z nami robi sobie ładny handicap Smile nad resztą i znając życie to jutro zagramy padlinę .

Ale ze Leszek Ojrzyński Mistrzem Polski? Nie...
Dziwny to sezon, mamy połowę marca i 3/4 Drużyn walczy o utrzymanie; 3/4 ma szansę na Puchary a szansę na Majstra ma 1/3 bo właśnie trwa wyscig żółwi.
Obstawiam że 40 punktów może nie dać utrzymania a mniej niz 60 może dać Majstra

Odpowiedz
(14-03-2026, 17:52)Mosina napisał(a): Ciekawy pomysł Mysliwca na mecz. Bardzo wysoki i skuteczny pressing albo obrona 5+4. Oglądałem tylko pierwsza połowę i próbuje sobie przypomnieć czy z nami też tak próbowali grać. Bo pomimo bilansu oba mecze to my mieliśmy zdecydowaną przewagę. Natomiast Jaga kompletnie bez formy.

Ktoś by mógł napisać, że Siemieniec do wyjebania, bo albo "pchają się przodem" albo "lagują ze skrzydeł". Dodatkowo tracą bramkę na 0-2 po typowej kontrze. No i Siemieniec jak debil nie elastyczny taktycznie, bo chce grać swoje i rozgrywać od bramki. Big Grin A no i dyrektor sportowy ściągnął szrot, w tym szrot jako alternatywę dla Isha twu Pululu.

Odpowiedz
Pewnie jakiś białostocki grom u nich tak pisze Wink

Odpowiedz
Po serii kiepskich spotkań jest nowy kandydat do spadku przy tej spłaszczonej tabeli. Duma Podlasia Wink

Odpowiedz
(14-03-2026, 19:43)Kefas9494 napisał(a):
(14-03-2026, 17:52)Mosina napisał(a): Ciekawy pomysł Mysliwca na mecz. Bardzo wysoki i skuteczny pressing albo obrona 5+4. Oglądałem tylko pierwsza połowę i próbuje sobie przypomnieć czy z nami też tak próbowali grać. Bo pomimo bilansu oba mecze to my mieliśmy zdecydowaną przewagę. Natomiast Jaga kompletnie bez formy.

Ktoś by mógł napisać, że Siemieniec do wyjebania, bo albo "pchają się przodem" albo "lagują ze skrzydeł". Dodatkowo tracą bramkę na 0-2 po typowej kontrze. No i Siemieniec jak debil nie elastyczny taktycznie, bo chce grać swoje i rozgrywać od bramki. Big Grin A no i dyrektor sportowy ściągnął szrot, w tym szrot jako alternatywę dla Isha twu Pululu.
Toż to napisałem ale w skrócie xd

Odpowiedz
Jaga ma jeszcze we wtorek niełatwą przeprawę z rozpędzoną GieKSą, która w tym roku przegrała tylko raz, z Arką. Wygrana katowiczan sprawi, że ekipa Góraka włączy się na poważnie do walki o mistrzostwo. Smile

Odpowiedz
Nawet o Dublet  Smile

Odpowiedz
Dobry komentarz ktoś jebnął na 90minut:

"18 drużyn walczy o utrzymanie a na końcu jedna z nich zdobędzie Mistrzostwo"

Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: galis, 6 gości