Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Jagiellonia Białystok - Lech Poznań 16.03.2025 20.15
Tryb drzewa
Nie twierdzę, że mamy kadrę super. Ale żeby pisać, że jest słabo to też takie trochę dziwne stwierdzenie. Na miarę Eklapy w Polsce bez pucharów europejskich to kadra jest bardzo dobra.

Odpowiedz
Do Świecia na mecz rezerw nie pojechał żaden z piłkarzy szerokiego składu pierwszej drużyny (co zdarzało się choćby w przypadku Fiabemy).

Odpowiedz
Pytanie do tych bardziej oblatanych w związku z tym. Rezerwy mają w założeniu awans? Czy maja się tułać po trzeciej lidze?

Odpowiedz
Przy wygranej dzisiaj Rakowa inny wynik niż nasze zwycięstwo to bardzo zły prognostyk

Odpowiedz
Spokojnie. Legia odrobi, sędziowie nie pozwolą na przegranąSmile))

Odpowiedz
No prawie. Mało doliczonych minut więc tak słabo pomagali Wink
Może gdyby nie kolejny super bramkarz to remis by wyciągnęli.
Trzeba teraz zrobić swoje. Do booooojuuuu Koleeejoooorz!

Odpowiedz
Po meczu. Można się rozejść. Nie wiem co oni zaczynają odpier... Nosz kur.. Szkoda,że kolejny mecz gramy bez napastnika. Ishak jakis ZNOWU nie obecny.. Znowu przeklęty Białystok..

Odpowiedz
Te czwartkowe puchary nas wykończą, ah, to nie to.

Lech Poznań i gra obronna. Brakuje by jeszcze Ishak bronił na linii bramkowej.
Murawski kryminał, strata, nie przerwał i wykończył.

Drugi egzamin oblany. Ciężko mi się połapać jakie myśli miał trener wpuszczając Jagiełłę zamiast Walemarka.

Jaga 1 celny i 2-1.

Do Jagi punkt, do Rakowa praktycznie 3 punkty.

Brak lewego obrońcy, brak zmiennika dla Ishaka. Jak ja cię rząsa....

Odpowiedz
Może nie tym meczem ale tym w Gdańsku i tydzień później ze srakowem przegraliśmy to mistrzostwo. Myecz przegrywamy a ostatnie 15 minut my nic zrobić nie umiemy. Tak można duzo gadać, że to polska liga itp ale moge się zalozyc. Jaki tego plus? Ten szmaciarz Rząsa może w końcu zniknie z tego klubu. W końcu limit błędów się wyczerpał.

Odpowiedz
Zapomniałem dodać, że ZNOWU taktyka tysiąca jednej wrzutki nic nie dała po raz kolejny

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości