Liczba postów: 1,519
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
15-03-2026, 20:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2026, 20:27 przez Mosina.)
Górnik pewnie wygrywa. a Podolski z czerwoną po jednej minucie przebywania na boisku.
Rzadko strzela się trzy gole mając xG na poziomie 0,6. Dużo im wchodziło
Ciekawe czy GKS we wtorek pójdzie po 3 miejsce w tabeli. Mogłoby to być interesujące
Liczba postów: 382
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
To czerwo dla mnie mocno dymane, a jeśli już to powinno być obopólne.
Raków za tydzień będzie pod ścianą jeśli chce walczyć o Mistrza więc będzie ciekawie w tej Wawie.
Liczba postów: 1,211
Reputacja:
48
16-03-2026, 03:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2026, 03:16 przez strzelisty jupiter.)
Przecież oglądając nawet na skrócie tę sytuację widać jasno, że typ z Rakowa dopada do gardła Podolskiego, popycha go, a gdy ten przewraca się, cwaniaczek jeszcze pociąga go w okolicach pachy. Po samym chamskim faulu Łukasz tylko trzymał się za twarz, nic mu nie zrobił. Dopiero jak ten go jeszcze szarpnął, wkurwił się i odmachnął. Zupełnie normalna reakcja, jak cię jakaś wesz prowokuje. Impuls. Jak dla mnie zabrzanie powinni oczekiwać też czerwonej dla tej ameby. Bo już wiem że tak można.
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Ten Anyewam czy jak to się pisze z Rakowa, powinien dostać czerwo jeszcze przed odmachnięciem Podolskiego. Wystartował oburącz do duszenia, w ogóle nie zainteresowany pilką
Reputacja:
48
Ktoś tu - układając terminarz - nie przewidział, że Zagłębie może kandydować do zdobycia tytułu. Ostatnia kolejka zacna:
Jagiellonia - Zagłębie.
Ale się będzie jeszcze w tym sezonie działo. Dwa miesiące mijanek, nagłych zwrotów akcji.
Liczba postów: 234
Liczba wątków: 1
Reputacja:
20
Szkoda że Arka nie dowiozła tych 3 pkt z Legią, i że my podaliśmy Widzewowi tlen. Przy jakichkolwiek punktach Pogoni dzisiaj, i dla galacticos i dla galacticos 2.0 naprawdę zaczęłoby się palić pod kuprami. Legia miałaby 3-4 pkt straty do bezpiecznego miejsca (i gorsze bilanse bezpośrednie), a Widzew już 6-7. Szkoda...
Reputacja:
48
Tak patrzę na tabelę przed dzisiejszym meczem, i dla Arki lepiej byłoby, by to Korona wywiozła trzy punkty.
Liczba postów: 297
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Nie ma co się oszukiwać, Arka jest upośledzona i sama sobie nie pomoże w utrzymaniu więc musi liczyć, że pozostałe drużyny nie będą punktować. I miło jest oglądać ja te trzy cioty (pogoń, legia, widzew) gryzą swoje brudne paznokcie aby nie spaść.