15-03-2026, 08:22
Ja mam wrażenie, że po paru nietrafionych razach oni po prostu boją się brać kogokolwiek z Polskiej ligi...
|
Ocena wątku:
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa |
Ale możemy jeszcze uzyskać minimum przyzwoitości, czyli średnio dwa punkty na mecz w przekroju całego sezonu. By stało się to ciałem, musimy... wygrać wszystko do końca. Taki to sezon.
(16-03-2026, 22:21)Sultan napisał(a): Hakans nie leci z kadrą na mecze towarzyskie - z powodu kontuzji. I teraz pytanie, czy to rzeczywiście kontuzja?
(17-03-2026, 10:12)Sultan napisał(a): Murawski miał operację przywodziciela - operowany był w Finlandii przez ponoć jednego z najlepszych speców w Europie. Hakans przeszedł ten sam zabieg - u tego samego lekarza.
@Kefas zastanawiam się głośno, czy to rzeczywiście kontuzja, czy raczej profilaktyka. Kadra Finlandii leci do Nowej Zelandii, więc może uznano, że to niepotrzebne w procesie powrotu na boisko. Choć, podobnie jak u Murawskiego, milczenie z klubu wygląda niepokojąco.
Zgadzam się, że wypadnięcie Hakansa nie jest jakimś wielkim osłabieniem - tak obiektywnie to gość ma tylko niezłą prędkość biegu, reszta jest średnia. Użyteczny na pewno.
I przy tej okazji chciałbym jeszcze poruszyć jedno - Palma. Wiem, wiosna słaba, ale pragnę zwrócić uwagę, że ten piłkarz ma nie tylko bardzo dużo ambicji, ale też zdrowie. Wspomniany powyżej Rodriguez też, ale zwrócę uwagę, że Luis ma, dzięki wybitnej jesieni - wciąż lepsze liczby niż Golizadeh. Dlatego patrząc na całokształt, nawet zakładając chwilową zniżkę formy - wykupowałbym go.