Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
To, że nie będzie chciał dać to raczej normalne, ale już oczami wyobraźni widzę, jak te kurwy jakimś fuksem zdobywają bramki w ostatnich minutach jak wczoraj śledzie. Nie ma co się napalać, do naszego mistrzostwa jeszcze daleka droga jak i do spuszczenia kurestwa poziom niżej.

Odpowiedz
Jaga wraca na fotel lidera. Ależ będzie ciekawy mecz z nimi po przerwie. Tylko walnijmy tę Termalica

Odpowiedz
Nie jest liderem

Odpowiedz
no tak - bramka na 2:1 stracona zadecydowała Wink
no to mamy trzy zespoły z 41 pkt, teraz spotkanie z Termalicą urasta do meczu MUST HAVE, Zagłębie na wyjeździe z Motorem, Jaga u siebie z Petrą.
Nie zdążyłem dziś na mecz - jak się Jagiellonia zaprezentowała?

Odpowiedz
Nerwowo. Mecz na styku. Nadal nie wyglądali tak pewnie jak w czasie, kiedy żarło.

Odpowiedz
Siedli w drugiej połowie, ale też GKS był bardziej zdeterminowany i zaczął stwarzać zagrożenie. Pierwsza połowa dominacja ekipy Siemieńca.

Ostatnio zastanawiałem się na ile ta ostatnia słabość Białostoczan w lidze jest spowodowana odpadnięciem z pucharów. Wiem, że to może być kontrowersyjne i teoretycznie powinno im się lepiej grać mecze co tydzień, ale praktycznie pół sezonu grasz co 3 dni i nagle musisz zmienić cykl treningowy, mental itp. Nie wiem, głośno myślę Wink Nas też to czeka.

Odpowiedz
Czy przypadkiem to w tej chwili my nie powinniśmy być liderem? Biorąc małą tabelę zdobyliśmy 3 punkty tak samo jak Zagłębie, Jaga ma 2. Zdobyliśmy w tych meczach 4 bramki tracąc 4 a Zagłębie 2 tracąc również 2.

Odpowiedz
Nie. Najpierw mecz bezpośredni się liczy, a później reszta jeżeli się nie mylę

Odpowiedz
(17-03-2026, 23:08)Antonio napisał(a): Biorąc małą tabelę

Mała tabela jest na koniec ligi jak wszystkie mecze są rozegrane między drużynami

Odpowiedz
Nie ma znaczenia kto dziś jest liderem bo i tak każdy straci jeszcze punkty(i to w niejednym meczu). Liczy się to by stracić ich jak najmniej.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: galis, 6 gości