Liczba postów: 471
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Nie twierdzę, że mamy kadrę super. Ale żeby pisać, że jest słabo to też takie trochę dziwne stwierdzenie. Na miarę Eklapy w Polsce bez pucharów europejskich to kadra jest bardzo dobra.
Liczba postów: 170
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Do Świecia na mecz rezerw nie pojechał żaden z piłkarzy szerokiego składu pierwszej drużyny (co zdarzało się choćby w przypadku Fiabemy).
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Pytanie do tych bardziej oblatanych w związku z tym. Rezerwy mają w założeniu awans? Czy maja się tułać po trzeciej lidze?
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Przy wygranej dzisiaj Rakowa inny wynik niż nasze zwycięstwo to bardzo zły prognostyk
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Po meczu. Można się rozejść. Nie wiem co oni zaczynają odpier... Nosz kur.. Szkoda,że kolejny mecz gramy bez napastnika. Ishak jakis ZNOWU nie obecny.. Znowu przeklęty Białystok..
Liczba postów: 89
Reputacja:
3
Te czwartkowe puchary nas wykończą, ah, to nie to.
Lech Poznań i gra obronna. Brakuje by jeszcze Ishak bronił na linii bramkowej.
Murawski kryminał, strata, nie przerwał i wykończył.
Drugi egzamin oblany. Ciężko mi się połapać jakie myśli miał trener wpuszczając Jagiełłę zamiast Walemarka.
Jaga 1 celny i 2-1.
Do Jagi punkt, do Rakowa praktycznie 3 punkty.
Brak lewego obrońcy, brak zmiennika dla Ishaka. Jak ja cię rząsa....
Liczba postów: 48
Reputacja:
2
Może nie tym meczem ale tym w Gdańsku i tydzień później ze srakowem przegraliśmy to mistrzostwo. Myecz przegrywamy a ostatnie 15 minut my nic zrobić nie umiemy. Tak można duzo gadać, że to polska liga itp ale moge się zalozyc. Jaki tego plus? Ten szmaciarz Rząsa może w końcu zniknie z tego klubu. W końcu limit błędów się wyczerpał.
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Zapomniałem dodać, że ZNOWU taktyka tysiąca jednej wrzutki nic nie dała po raz kolejny