Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Jagiellonia Białystok - Lech Poznań 16.03.2025 20.15
Tryb drzewa
I tyle z tego było. Czas budować drużynę na przyszły sezon pewnie znowu usłyszymy, że przeinwestowali i teraz będą lata chude. Transfery takich pionków jak Hankasy czy inne Fiabemy i nic więcej.
Nie będę się rozwodził nad tym meczem:
zróbmy podsumowanie bo dla nas to jest w sumie koniec sezonu.
Lech do końca gra z:
Śląskiem (tu teoretycznie powinno być łatwo ale oni ostatni mecz wygrali) Koroną która jest na fali też możemy stracić punkty Motorem z którym przejebaliśmy potem ciężką Craksa, Radomiak Puszcza z którą jeszcze nie wygrali szlagier z Legią GKS Katowice i Piast.. nie ma opcji na same zwycięstwa. Będą pewnie co najmniej jedna porażka i z dwa remisy. Tak więc jesteśmy w głębokiej dupie.
Jagiellonia został w tym czasie mecze z Lechią Piastem Legią Zagłębiem Koroną Górnikiem Rakowem (to jest nasza szansa że obie drużyny nie dojadą na mecz i będzie obustronny walkower albo ze ruskie zaatakują i zajmą Białystok)Śląsk i w ostatniej kolejne Pogoń. W teorii mają trzy drużyny z którymi mogą stracić punkty problem jest taki, że jedną z nich jest Raków który jak z nimi wygra to ma mistrza.
No i oni Raków oprócz ogórków mają jeszcze Pogoń i Jagiellonie tylko, że zwycięstwo Jagi nic nam nie daje.
Tak więc nasza sytuacja w lidze jest katastrofalna jest to już tylko czysta matematyka i myślenie życzeniowe.
Tak nas załatwił trener i zawodnicy.
A wiec warto zadać pytanie czy bajerant z Danii powinien dalej trenować nasz klub.
Podsumujmy
nie wypracował żadnej przewagi w lidze pomimo gry raz w tygodniu
skompromitował się z Resovią w pucharze
przegrał nie tylko ważny mecz z Rakowem i Jagielonią ale także z Motorem Lechią Puszczą i Górnikiem.
Nie potrafił zbudować mentalu w drużynie nie szło tego oglądać.

Jak dla mnie jego czas dobiegł końca. Niech wypie... paść kozy w Danii kolejny sezon w dup.. nie jesteśmy jakaś Koroną żeby sobie trener testował coś tam przez trzy sezony tu liczy się wynik. A jego nie ma. Także wszystko zjebał niech się pakuje i wypie... z Poznania.

Zawodnicy niestety tutaj też jest żenada ma w tym swoje rolę zarząd ale to co gra Ishak to woła o pomstę do nieba. No nie można tak g rać jest to dramat i patologia i to już któryś mecz z kolej. Środek pola? O czym my rozmawiamy? Kozubal 15 milionów? Na razie to jest jakieś 10 piłek i pompka i jazda się ogrywać w Kani Gostyń. Dramat
I można by tak dalej tylko po co.
Nie ma nas. Jesteśmy w dupie. Teraz mamy dwa tygodnie, dwa tygodnie do pierwszej teoretycznej możliwości odrobienia czegokolwiek ale myślę, że już z nowym trenerem ten niczego nie wymyśli a lista jego kompromitacji jest długa.
Stało się, teraz walczymy o puchary. A konkretnie LKE czyli rozgrywki w których nie można zrobić błędów.. Bo jeden i mamy powtórkę z Trnawy. Ale mamy to na własne życzenie.
I jest ten żal i złość.. bo było tak blisko a wyszła. Wiadomo co. Inni mogą tylko nie my. Może Maciej by to przejął na dniach i poprowadził dalej.

Niestety wizja Lecha bez mistrzostwa to wizja zaciskania pasa.. transferów za free albo pierdolenia o wychowankach tym razem jednak nie mamy za przeciwników janków którzy nic nie potrafią tylko kluby które się uczą jak to się robi i idę swoja drogą.

Odpowiedz
Teraz jedziemy na mecz ze Śląskiem przecież to jest bardziej niż pewne, że dostaniemy tam oklep, a mamy jeszcze wyjazdy na Motor, Legię i GieKSe. Wiadomo jak to się skończy przy takiej grze na wyjazdach. Raków teraz ma nad nami taka przewagę, że mogą sobie pozwolić na jakiś remisik i dalej będą nad nami. Jaga się w walce o mistrza nie będzie liczyć, oni już siedli fizycznie tylko, że my jesteśmy takimi dzbanami, że nie potrafimy tego wykorzystać. Muraś brawo za brameczkę, mogłeś tam zrobić 5 innych rzeczy ale wolałeś dostawić prawą nogę.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
A zapomniałem możecie zapisywać:
,, w zimie zainwestowaliśmy ale nie wyszło więc teraz nie będzie żadnych transferów"
,,mamy dobry skład wzmocnimy wychowankami i będzie dobrze"
,,może uda się kogoś na koniec sierpnia wypożyczyć (będzie po pucharach ale chuj) i będzie dobrze"
,,mamy najlepszą akademie w Polsce będą grali młodzi"
,,musieliśmy sprzedać... (tutaj wstawmy z trzy nazwiska) bo by się budżet nie spinał a i tak przecież ściągnęliśmy za free jakiś janów z ligi muminków wiec jest git"

To będą odpowiedzi Henszela albo jak starczy mu odwagi Rząsy w maju po zajebanym sezonie.

Jeśli Ishak tak powiedział to natychmiast powinien stracić opaskę kapitana. No nie spodziewał się, ze będą walczyć o mistrza.. i to jest KAPITAN?! Kpina...

Odpowiedz
Aż nie mogę uwierzyć co tu teraz czytam i tak samo na mediach społecznościowych. Przed meczem "hur dur, od miasta do miasta, robimy wszystkich". Po meczu "padaka, nie mamy szans, już przegraliśmy wszystko".
Otóż nie przegraliśmy. Mamy 2 pkt straty do lidera. Tu się może wydarzyć jeszcze wszystko. Dziwi mnie brak wiary.
Mamy kulawy skład na ławce, ale to nie powód, żeby wieszać psy na wszystkich od razu.

Odpowiedz
Skorpion czy Ty byś teraz wyrzucił sztab trenerski który traci 2 pkt do 1szego miejsca? Lodu
I wygraliśmy z Puszcza. Stracilismy pierwsi bramkę ale strzelilismy cztery. Spoźniłem się pare minut na mecz. Były korki Wink

Odpowiedz
Podziwiam optymizm. Ja jednak patrząc na terminarze i historię trenera nie mam żadnych powodów do optymizmu.

@Mosina Ty na pewno oglądałeś mecze Lecha? Dostaliśmy od nich 2:0. Big Grin

Patrzę na to realnie powiedz mi na czym opierasz swój optymizm i założenie, że jeszcze będzie pięknie ja swoja analizę przedstawiłem.

Odpowiedz
Z Puszcza z która jeszcze nie wygrali brzmi jakby nigdy nie wygrali. A w ogóle wygraliśmy jak już Wink

Miałeś na myśli ten sezon? To jeszcze nie wygraliśmy z każdym z którym przegraliśmy. Czemu akurat wymieniasz ich

Na czym? Ze sobie skomplikowaliśmy sezon ale zostało jeszcze 27 pkt do zdobycia i straty. Czyli więcej niż polowe niż obecnie mamy. A nasza liga jest nie przewidywalna.

Odpowiedz
Gramy chujowo ale tracimy 2pkt do lidera a ludzie tutaj już zwalniają trenera.To jest ekstraklasa równie dobrze za 2 kolejki możemy być znowu na pierwszym miejscu bo Raków się wywali na jakiś ogórkach.Brakuje nam jakości na niektórych pozycjach i ciężko będzie to ugrać ale bez przesady strata 2pkt to jest nic przy 9 kolejkach.

Odpowiedz
Ok podziwiam optymizm. I mam nadzieje, że za 9 kolejek przeproszę trenera i drużynę, że się myliłem. Mam nadzieję, że zrobisz to samo z moja skromną osobą jeśli wyjdzie na moje.

Odpowiedz
Jak tam czytam sobie niektóre posty, to przypomina mi się imć Grom. Brzmi znajomo.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości