Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Po 2 tygodniowej przerwie wraca ona, królowa lig. I nie zawodzi. W Częstochowie bardzo ciekawa końcówka.

Odpowiedz
Super mecz rakowa w 10 stracili 2 punkty i zabrali 2 punkty koszernym

Odpowiedz
Cracovia ma coraz bardziej cieplutko.

Odpowiedz
Cracovia to sobie cały czas utrudnia zamiast pomagać.

Odpowiedz
Burdel organizacyjny, walki w gabinetach, a piłkarze to widzą i nie będą umierać.

Odpowiedz
Wygląda na to że Pogoń aktywnie włącza się do walki o utrzymanie.  Na boisku wyglądają dramatycznie.

przepis na dobry transfer napastnika jak widać jest prosty, wyróżniający się zawodnik z 1 ligi, do tego nie za drogi - ten ich Adamski nawet umie grać w piłke (nie mówię o samym dostawianiu nogi) w przeciwieństwie do Rajovia, i zaczyna im sie układać granie na 2 napastników.

Odpowiedz
Dobry bo względnie wygląda na tle beznadziejmej Pogoni i swojego kolegi z ataku? Miałem "przyjemność" oglądać wcześniejsze mecze Legii i broń boże nas przed takimi dobrymi transferami.

Odpowiedz
ja tez oglądałem wcześniejsze i bywał najlepszy na boisku - mozliwe że na tle słabej Legii. co ciekawe też jest mocny w pressingu - co na pewno lubi Papszun. biega dziwnie, ale zaskakująco skutecznie utrzymuje się przy piłce.

broń boże, racja - mamy Agnero na szczeście Wink

Odpowiedz
Gdyby w Lechu był napastnik który grając w 8 meczach od dechy do dechy miał 1 bramkę i 1 asystę to raczej nikt nie zachwycałby się tym, że jest mocny w pressingu i skutecznie utrzymuje się przy piłce.

Na forum jest od zawsze jakiś dziwny zachwyt piłkarzami dziadów. Fasbendera ktoś tu chciał ściągać po spadku Niecieczy, Pau Sans miał strzelić więcej bramek niż Agnero, Szmyty, Chodyny i reszta też miała nas zbawić bo skoro u dziadów robią takie liczby to w Lechu zrobią 2 razy więcej itd. 

Jeśli w pierwszej połowie meczu z Górnikiem Adamski nie będzie miał asysty ani nie strzeli bramki to Agnero będzie skuteczniejszym piłkarzem w przeliczeniu na minutę gry Smile

Odpowiedz
Adamski jest tak samo dobry jak Agnero

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 12 gości