Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Jagiellonia Białystok - Lech Poznań, 04.04.2026 20:15
Tryb drzewa
(04-04-2026, 22:17)Mosina napisał(a): Skrzypa odwalił bo odpuścił Szmyta i powinniśmy przegrywać.

Obejrzałem powtórkę i nie widzę tam żadnego odpuszczania przez Skrzypczaka. Jest po prostu wolniejszy od Szmyta w pełnym biegu, do tego z pozycji w której się na początku akcji znajdował musiał lekki zwrot zrobić, co nie pomogło w gonieniu. 

Przy Szmycie był Pereira, który jest od niego sporo wolniejszy, i jedyne co mógł robić to faulować od tyłu w pierwsze tempo, byłoby DOGSO, i gralibyśmy 60 minut w 10, a wiadomo jak nam idzie w 10, więc dobrze że zdecydował jak zdecydował, szczególnie że i tak nie było z tego bramki.

Odpowiedz
(04-04-2026, 22:56)MichalM napisał(a):
(04-04-2026, 22:50)Mosina napisał(a):
(04-04-2026, 22:37)Dyktator napisał(a): Ciekawe czy jak na murzyna przystało Pululu zagra uniwersalną kartą rasizmu i jeszcze nam Milica zawieszą, czy jednak jak ochłoną to się rozejdzie

A co się stało bo wyłączyłem mecz po charakterystycznym zakończeniu meczu. Muszę zapamiętać że to Przybył tak ma

Podobna sytuacja co z Szachtarem, jednak bez prowokacji w stronę kibiców a spina między Pululu i Miliciem, następnie wlecieli na murawę całe oba zespoły i dość umiarkowana wymiana zdań.

Ciekawe. Na forum Jagi uważają że Pululu powinien "za to" dostać czerwoną

Odpowiedz
W drugiej połowie to mi wyglądało na oddanie piłki Jadze, wprowadzenie szybkich zawodników i czekanie na skontrowanie ich. Hakams, Bentsson i Tofik, to miało działać na szybkości. Raz prawie się udało.
Mecz brzydki, Palma wchodzi w 90 minucie, ale ważny punkt. Przetrwać te najbliższe kolejki, a sama końcówka to już pójdzie z górki Wink

Odpowiedz
Przestrzegałbym przed "pójdzie z górki", bo trochę grania jeszcze jest, a ja nie pamiętam za Rutkowskich mistrzostwa wywalczonego z zapasem.
Podobała mi się agresja w pressingu, szczególnie na Pululu, którego Skrzypczak i Milić co jakiś czas ostro traktowali, wybijając chłopu piłkę z głowy. Się nie dziwię że się finalnie zagotował. Bez pardonu było w niego wchodzone przez cały mecz. Smile

Odpowiedz
(04-04-2026, 23:21)Mosina napisał(a):
(04-04-2026, 22:37)Dyktator napisał(a): Ciekawe czy jak na murzyna przystało Pululu zagra uniwersalną kartą rasizmu i jeszcze nam Milica zawieszą, czy jednak jak ochłoną to się rozejdzie

A co się stało bo wyłączyłem mecz po charakterystycznym zakończeniu meczu. Muszę zapamiętać że to Przybył tak ma

Podobna sytuacja co z Szachtarem, jednak bez prowokacji w stronę kibiców a spina między Pululu i Miliciem, następnie wlecieli na murawę całe oba zespoły i dość umiarkowana wymiana zdań.

Widziałem właśnie nagranie, Pululu po prostu odwraca się do Kozubala i go chamsko celowo odpycha, ten się wywraca, co widzi Milic i sędzia, stąd cała awantura, się czarnoskóremu po prostu mocno styki przepaliły, a że kartkę już dostał to raczej koniec tej historii i nie będą dalej się tym zajmować

Odpowiedz
Bardzo dobrze weszliśmy w mecz co mogło zakończyć się bramą bodajże w 3minucie ,mieliśmy więcej z gry ale za często zwalnialśmy przed polem karnym, mam na myśli tutaj przyjęcia piłki Pereiry i dzidy w eter. Podobało mi się nasze wyjście z pod presingu i ustawianie po stracie . W końcu bez głupich zagrań...
Mrożek TOP

Odpowiedz
(04-04-2026, 23:21)Mosina napisał(a):

Nie znalazłem, filmiku, który pokazywał by co wydarzyło się chwilę przed całym spięciem zespołów. Jednak wyczytałem, że Kozubal pierwszy wykonał ruch z bara

Odpowiedz
https://www.facebook.com/share/r/1go7vxLUj6/ 
Generalnie Pululu puściły styki i już chyba nie chce grać u Nas. Zapracował nawet na trzy żółte kartki

Odpowiedz
Rozumiem, że Palma już odpalony bo ostatnim wywiadzie? Trochę jednak szkoda. No i remis dobry. Bo to oni muszą gonić!

Odpowiedz
(05-04-2026, 13:59)galis napisał(a): https://www.facebook.com/share/r/1go7vxLUj6/ 
Generalnie Pululu puściły styki i już chyba nie chce grać u Nas. Zapracował nawet na trzy żółte kartki

Zauważam i to już nie pierwsza taka sytuacja, że nasz Kozubal to niezły prowokator Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości