Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Nie on pierwszy nie ostatni niestety.

Odpowiedz
Nie śledzę kontuzji w innych klubach bo i po co ale nasze kontuzje to już poziom takiego zjebania i odlotu że nawet się tego komentować nie chce. I gdyby tu nie chodziło o człowieka to miałbym wyjebane. Ja tylko czekam kiedy ktoś poda do sądu nasz klub i zrobi się z tego syf bo to przechodzi ludzkie pojęcie co tutaj się odjebuje.

Swoją drogą muszą temat mocno uciszać (płacić?) bo młody przestał się już burzyć do mediów.

Odpowiedz
A ktoś się orientuje jak wygląda sprawa Jakóbczyka? W tym wypadku też spierdolono temat?

Odpowiedz
?⚪ Luis Palma rozważa powrót do Szkocji:

?️ "Świetnie się bawiłem w Celtiku, bardzo mi się podobało. Chciałbym tam dostać drugą szansę, mam kontrakt z klubem i nadal jestem jego częścią. Jeśli każą mi wrócić, zrobię to najlepiej, jak potrafię - wypowiedź Palmy zacytował dziennikarz De La Rochę na portalu X.

?️ "Moim marzeniem jest powrót do ligi najwyższego poziomu. Uważam, że szkocka taką była. Grałem w Lidze Mistrzów, o czym marzy każdy zawodnik. To marzenie wciąż jest żywe. Chcę znów to poczuć i zagrać w jednym z tych meczów" - dodał.

ℹ️ X / De La Rocha

? Lech Poznań / Przemysław Szyszka

Dramat w Mojej opinii. Dopiero co chłop płakał że kocha Lecha i chciałby zostać. Chyba dostał już informację.

Odpowiedz
już ten wątek od rana jest wałkowany w wątku o transferach Smile

Odpowiedz
(30-03-2026, 18:10)strzelisty jupiter napisał(a): Może z tym, że Murawski wracał już trzykrotnie. Jest coś takiego jak dmuchanie na zimne.

Obawiam się że to nie koniec  Sad obym się mylił (w zasadzie moje "źródło") ale nie zagra w weekend ani za tydzień. Z tym Jagiełło to też nie jest sprawa prosta.

Odpowiedz
Tymczasem Mońka wypada na dłużej, jakaś tajemnicza choroba. Gurgul na stoperze in 3...2...1....

My to musimy mieć w kadrze 5 stoperów. Ostatnie sezony tego dowodzą dobitnie. Jakieś dziesięć ostatnich sezonów...

Odpowiedz
I chory trenuje?

Odpowiedz
Skąd info o monce

Odpowiedz
Skąd info właśnie bo nigdzie nie mogę tego odszukać.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości