Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Ali-Palma-Leo tak wyjść trzeba. Gramy jeden mecz w tygodniu wiec zmęczenie odpada.
Liczba postów: 1,682
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
Aktualizacja po konfie: Tofik trenuje indywidualnie / jutro decyzja. Filip wraca do składu w niedzielę. Muraś...jeszcze parę tygodni...
Liczba postów: 1,356
Reputacja:
55
Jak dobrze że nie przeszliśmy Górnika w Pucharze Polski i Górnika w Lidze Konferencji, bo byłaby bieda.
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
Na całe szczęście przegraliśmy te mecze. A tak groziły by nam Puchar Polski i walka o półfinał LK. Istny dramat by był, w końcu wypadł 5ty skrzydłowy.
Przypominam, że gramy bez Murawskiego cały sezon.
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Murawski już nie musi wracać, te kilka spotkań raz na tydzień dociągniemy bez niego. Aczkolwiek tak jak kilka tygodni byłem pewny o przedłużeniu kontraktu z nim na jakieś 1+1, tak teraz mam bardzo duże obawy czy w ogóle będzie zdolny do uprawiania sportu. Jest po złej stronie trzydziestki, a kontuzja pt.: "niby jest dobrze, ale coś mnie ciągle boli i za bardzo nikt nie może zdiagnozować problemu" nie napawa optymizmem.
Liczba postów: 1,356
Reputacja:
55
To nie są przypadki. Błąd systemowy albo - co gorsza - nie błąd.
Liczba postów: 647
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
No dobrze, to czas robić przewagę i w nd trzeba koniecznie zwyciężyć. Jaga tylko remis, prze Górnikiem też ciężka przeprawa. Czas odskoczyć rywalom!
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jakaś akcja się szykuje na sprawdzanie biletów czy co to za info?