Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - GKS Katowice, 12.04.2026 17:30
Tryb drzewa
Ali-Palma-Leo tak wyjść trzeba. Gramy jeden mecz w tygodniu wiec zmęczenie odpada.

Odpowiedz
Aktualizacja po konfie: Tofik trenuje indywidualnie / jutro decyzja. Filip wraca do składu w niedzielę. Muraś...jeszcze parę tygodni...

Odpowiedz
Jak dobrze że nie przeszliśmy Górnika w Pucharze Polski i Górnika w Lidze Konferencji, bo byłaby bieda.

Odpowiedz
Na całe szczęście przegraliśmy te mecze. A tak groziły by nam Puchar Polski i walka o półfinał LK. Istny dramat by był, w końcu wypadł 5ty skrzydłowy.

Przypominam, że gramy bez Murawskiego cały sezon.

Odpowiedz
(10-04-2026, 12:27)Mosina napisał(a): pewne i 3-2 to się jakoś nie schodzi  Smile

Oj tam oj tam, przyzwyczajaj się Smile

Odpowiedz
Murawski już nie musi wracać, te kilka spotkań raz na tydzień dociągniemy bez niego. Aczkolwiek tak jak kilka tygodni byłem pewny o przedłużeniu kontraktu z nim na jakieś 1+1, tak teraz mam bardzo duże obawy czy w ogóle będzie zdolny do uprawiania sportu. Jest po złej stronie trzydziestki, a kontuzja pt.: "niby jest dobrze, ale coś mnie ciągle boli i za bardzo nikt nie może zdiagnozować problemu" nie napawa optymizmem.

Odpowiedz
(10-04-2026, 16:42)Mosina napisał(a): Aktualizacja po konfie: Tofik trenuje indywidualnie / jutro decyzja. Filip wraca do składu w niedzielę. Muraś...jeszcze parę tygodni...

Dagerstal? Big Grin

Za dużo mamy takich przypadków....

Odpowiedz
To nie są przypadki. Błąd systemowy albo - co gorsza - nie błąd.

Odpowiedz
No dobrze, to czas robić przewagę i w nd trzeba koniecznie zwyciężyć. Jaga tylko remis, prze Górnikiem też ciężka przeprawa. Czas odskoczyć rywalom!

Odpowiedz
Jakaś akcja się szykuje na sprawdzanie biletów czy co to za info?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości