Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Reprezentacja Polski
Tryb drzewa
Ok. Rozumiem twój punkt widzenia. Ja patrzę na to jednak przez pryzmat klubu który wysyła chłopaków do kadry z której g.. wynoszą.

Odpowiedz
Ale to nie jest mój punkt widzenia. Tak myślą Kozubale i Gurgule. Przez pryzmat promocji własnych osób, Nie zmusisz ich do tego, żeby zostali w klubie w sytuacji powołania - ba ! Taka blokada zdaje się miałaby dość poważne konsekwencje dla klubu. Zresztą jednym z wabików naszych skautów jest story pt. "W Lechu możesz zostać zauważonym i przebić się/zadebiutować w reprezentacji". Nasze chciejstwo/niechciejstwo jest tu bezprzedmiotowe.

Odpowiedz
Luzik rozumiem tylko patrząc przez pryzmat naszego trenera i Nas lepiej by było gdyby byli oni w klubie. Ale spoko rozumiem, że każdy chce należeć do tej kadry.

Odpowiedz
Szczególnie młokos chce przystąpić do kadry i stać się jej pełnoprawnym ogniwem z czasem. To jest kolejny krok w przód w karierze. Dla klubu i jego kibica raczej przeciwnie. Chcemy by Gurgul czyścił lewą, a Kozubal dorzucał cacka kolegom z drużyny przy Bułgarskiej i na wyjazdach. To tu ma być w najlepszej dyspozycji.

Odpowiedz
Mrozek z powołaniem. Cash wraca do kadry, a tak to nie ma żadnych niespodzianek.

Odpowiedz
Jako jedyny z Eklasy reszty brak a on pojedzie sobie popatrzeć i nie trenować. Trochę to przykre, że z taką Maltą nawet nie wejdzie.

Odpowiedz
No właśnie. Pytanie co lepsze, być "eNtym" bramkarzem w repce czy jednak czas na kadrę poświęcić na trenowanie w klubie gdzie wchodzimy już w decydującą fazę w walkę o MP.

Odpowiedz
Była o tym rozmowa tutaj Wink i niektórzy byli oburzeni na moje wątpliwości czy i jaki jest sens wysłania Mrozka na kadrę jako 4 bramkarza. Dla mnie nie ma to sensu. Nie ma tam obecnie żadnego autorytetu w dziedzinie bramkarska aby można było użyć argumentu nauki. A jak się coś stanie to będzie płacz.
Ale to zawodnik musiał by podjąć taką decyzję.

Odpowiedz
A jest tu ktoś taki na tym forum co by na kadrę nie pojechał w sytuacji Mrozka? Lepiej być w orbicie zainteresowań niż biadolić jak Gikiewicz i Garbara co może przypadkiem czy nie spowodowało, że nie jeździli i nie jeżdżą na kadrę.

Odpowiedz
(14-03-2025, 09:36)rojber napisał(a): No właśnie. Pytanie co lepsze, być "eNtym" bramkarzem w repce czy jednak czas na kadrę poświęcić na trenowanie w klubie gdzie wchodzimy już w decydującą fazę w walkę o MP.

Cytat:Skorpion

Jako jedyny z Eklasy reszty brak a on pojedzie sobie popatrzeć i nie trenować. Trochę to przykre, że z taką Maltą nawet nie wejdzie.

A on na kadrze nie będzie trenować? O czym wy piszecie? 
Przecież takie powołanie to nobilitacja i pozytywny kop. Chłopaka powołują do reprezentacji Polski a tu jakieś marudzenia. Niepojęte.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości