Liczba postów: 163
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
12ta drużyna Ekstraklasy podejmuje lidera. Tak po tabeli i formie trochę mi się nasuwa podobieństwo do meczu z Widzewem, tfu tfu.
Straciliśmy z nimi głupio już 2 punkty jesienią, obawiam się, że nie ostatnie. Ale przy takich typach często się mylę, to może i tym razem będzie dobry humor w sobotni wieczór.
PS. Lider ma bilans bramowy +9 po tylu kolejkach, wstyd dla całej ligi.
Liczba postów: 321
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
Albo zwycięstwo albo żegnaj mistrzostwo. Koniec z pseudograniem niech się kur.a w końcu wezmą za robotę w tym Lechu, a nie co mecz mentalność, że spotkanie samo się wygra.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 691
Liczba wątków: 25
Reputacja:
21
Co do składu to w 100% się zgadzam. Też bym tak widział wyjściową jedenastkę w Szczecinie.
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
16-04-2026, 11:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2026, 11:19 przez Kleju.)
W dwóch ostatnich sezonach mistrzowskich wygrywaliśmy tam 3:0. Jeżeli mówimy i w tym sezonie, że ma być mistrzowski nie ma innego wyjścia niż kontynuować. Ale na skromną jednobramkową wygraną też się nie obrażę. Uważam, że zwycięstwo jest w sobotę konieczne, jeżeli chcemy naprawdę realnie myśleć o mistrzostwie, tu miejsca na wpadki robi się coraz mniej. Tym bardziej, że cały sezon to jakaś wpadka na wpadce, a i tak jesteśmy gdzie jesteśmy. Tyle, że nie swoją mocą, ale i słabością innych, więc pokażmy w końcu na finiszu swoje siły.
Liczba postów: 321
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
(16-04-2026, 10:13)strzelisty jupiter napisał(a): Przegrana nie sprawi, że odpadniemy z boju o mistrzostwo.
Wygrana nie sprawi, że teraz już tylko autostrada do tytułu.
Ten mecz o niczym nie przesądzi, ale oczywiście trzeba go wygrać. A nuż przyczynimy się, by Zero Tituli w przyszłym sezonie włożyli wreszcie coś do gabloty. Puchar za zwycięstwo I ligi na przykład. Chyba że się nie dostaje, nie wiem. 
My do końca sezonu w meczach domowych zdobędziemy 3 max 4pkt. bo w tym sezonie przy pełnych trybunach w domu gramy jak obsrańce więc wszystko zdecyduje się na wyjazdach, jeśli polegniemy w Szczecinie i źle ułożą się dla nas inne wyniki to sprawi, że po kolejnej kolejce za tydzień rywale będą nam odjeżdżać w tabeli.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
16-04-2026, 13:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2026, 13:31 przez Sultan.)
Milic będzie gotowy. Ale jeśli nie byłby, to zacisnąć zęby i Skrzypczak z Mońką, bez eksperymentów z Gurgulem na środku.
Pogoń jest groźna na bokach. W środku obawiam się Ulvestada, ale myślę że Rodriguez w duecie z Kozubalem mogą go zabiegać.
E: nie zapominajmy o naszych kartkowiczach. Zagrożeni pauzą w kolejnym meczu są Ali, Palma, Rodriguez i Gumny.
Trochę strach byłoby wychodzić na Legię bez każdego z nich.
Liczba postów: 1,680
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
Secret wczoraj pisał że Skrzypczak uraz mieśniowy, stąd moje pytanie