Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
No fart niezły Big Grin Teraz Arka musi wygrać *z Jagą jak marzy o utrzymaniu jeszcze

* coś mi się pojebało z gliwicami

Odpowiedz
(18-04-2026, 14:26)uncoolben napisał(a): Moim zdaniem totalnie się pogubił w tej sytuacji z żółtą dla Buricia.

Pełna zgoda? ciekaw jestem interpretacji bo jeśli faul i żółta to dlaczego brak karnego?

Odpowiedz
Dał dwie w sumie. Chyba nie wiedział jak wybrnąć. Jednemu za padake a Buricovi za intencję. Ale fakt - to się kupy nie trzyma

Odpowiedz
Tu akurat Buric moim zdaniem kartki nie powinien dostać. Widzew w plecy. Coś pięknego. Niech spadają.

Odpowiedz
Mistrz nie zdobędzie w tym płaskim sezonie 60 punktów.

Odpowiedz
Raków 2:0 z karnego. Zawodnik Cracovii dostaje czerwo + karny dla rakowa. Co jest? Przecież nie miało być czegoś takiego jak podwójne karanie przecież.. ktoś coś ?

Odpowiedz
Nie widziałem. A to nie jest tak że gdy jest nadmierna coś tam, agresja, to jest czerwona i tak? A jak zwykły faul w polu karnym to wtedy karny i żółta? A kto sędziuje?

Odpowiedz
Jak dla mnie nie było faulu bo Makuch zwolnił celowo i był lekko pchnięty wg mnie jeszcze przed polem karnym. Myślałem że po to Marciniaka VAR zawołał żeby anulować karnego a nie że zamiana żółtej na czerwoną. Zrozumiałbym czerwoną jakby był faul przed polem karnym ale to to jakaś porażka

Odpowiedz
Co z tego że zwolnił? Został powalony więc karny słuszny i BYŁ w polu karnym.

Odpowiedz
Dokładnie tak.
Faul był bo Makuch trochę cwanie się zachował ale tylko dlatego by chronić piłkę. Przewinienie było w polu karnym więc bez realnej możliwości zagrania piłki, faul nie wynikający z walki tylko pchnięcie i w dodatku pozbawiający 100% sytuacji więc za to jest czerwień.
Niestety słusznie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 47 gości