Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Sztab medyczny to akurat był “wietrzony” przed bieżącym sezonem - moim zdaniem akurat na minus.
Zgadzam się z @Antonio że liczba straconych bramek to jest skandal. Nie zgadzam się natomiast ze jesienne straty punktów można wytłumaczyć kontuzjami.
Podobnie jak nie mogę dalej pogodzić się z wiosenną wtopą z Widzewem.

Odpowiedz
Jagiellonia robi wszystko, żeby nie wykupić Wdowika, może powinniśmy się zainteresować tematem. Zwłaszcza, że Gurgul wyfrunie jak nie teraz to za rok, a Moutinho nadaje się co najwyżej do tarcia chrzanu, a nie do pierwszego składu.

Odpowiedz
Jest to jakiś pomysł. Ale Muthinio jak już wchodzi to jakieś turbo padaki nie gra.

Odpowiedz
Nie zeby coś, ale Skorża latem będzie wolny.. Smile

Odpowiedz
Ten sam Skorża, co został zwolniony z Lecha po I mistrzostwie, bo później nie zdobywał kompletnie punktów. Po II odszedł zaś w dość tajemniczych okolicznościach i nagle. Dla mnie jeśli Niels obroni mistrza, to będzie oznaczać, że jednak ma track record lepszy od Skorży w Lechu. I też nie wiem skąd przekonanie, że Skorża będzie chciał tu wrócić, po tym jak nagle i szybko nas opuścił (przy czym wierzę, że okoliczności były takie jak trener podaje).

Odpowiedz
Problem Skorży polega na tym, że czasy się trochę zmieniły i jeśli w ogóle chce tu wrócić to bardziej on musi dzwonić do Lecha, a nie odwrotnie. On zaliczył bardzo kiepski sezon w lidze japońskiej, a u nas być może obronione MP i od lipca już pewne rozstawienia w Q2 i Q3 LM, a także 40% szans na rozstawienie w Q4 LM. Mamy mocne karty w ręku, a jeszcze możemy chować asy w rękawie w postaci przedłużeń najważniejszych zawodników. To są rzeczy z którymi naprawdę można wejść o szczebel wyżej w drabinie trenerów europejskich.

Odpowiedz
(24-04-2026, 13:21)Lewik napisał(a): Ten sam Skorża, co został zwolniony z Lecha po I mistrzostwie, bo później nie zdobywał kompletnie punktów. Po II odszedł zaś w dość tajemniczych okolicznościach i nagle. Dla mnie jeśli Niels obroni mistrza, to będzie oznaczać, że jednak ma track record lepszy od Skorży w Lechu. I też nie wiem skąd przekonanie, że Skorża będzie chciał tu wrócić, po tym jak nagle i szybko nas opuścił (przy czym wierzę, że okoliczności były takie jak trener podaje).

pewnie ten sam Wink tak się czasem zastanawiam skąd uwielbienie bezgraniczne, szczególnie po drugim rozstaniu - bo Ty wierzysz ale jakoś to się nijak ma do podjęcia niebawem pracy w dalekiej Japonii

Odpowiedz
Od uzurpatora do Boga. Czyli od ściany do ściany. Jak zwykle.

Odpowiedz
Czy ze Skorżą to była prawda, czy nie 3 raz nie powinniśmy wchodzić w ten układ. A potencjalnego trenera już powinniśmy szukać na półce wyższej niż Niels, Skorża takim nie jest.

Odpowiedz
Po ostatnim meczu sezonu trzeba będzie podjąć decyzję i tyle.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 7 gości