Liczba postów: 251
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Myślałem o tym, ale jednak zapalnik. A w 10 nie damy rady.
Szczególnie że chyba wszyscy czujemy, kto posędziuje
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
21-04-2026, 13:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-04-2026, 13:39 przez Kleju.)
Wojciech Myć z dużą dozą prawdopodobieństwa, ale zależy... czy chcą go "przetrenować" w ciężkim w boju przed finałem PP. Chyba, że wyjdą z założenia, że lepiej go "schować" przed finałem , to wówczas pogwizda nam Marciniak, ewentualnie Lasyk.
Myć jest nr 1 do finału, więc jeśli opcja "odważna" to on u nas, jeśli opcja "bezpieczna" to Marciniak albo Lasyk w Poznaniu. Oboje 50/50% szans, choć z lekkim wskazaniem na Marciniaka, bo Lasyk gwizdał na jesieni.
Liczba postów: 261
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
Wolalbym Lasyka szczerze mówiąc.
Najlepszy z calej trójki, mniej gwiazdorzy od Marciniaka, i nie ma problemu z podejsciem do ekranika gdy coś jest na rzeczy.
Liczba postów: 596
Liczba wątków: 1
Reputacja:
24
Lasyk byłby dobry bo u niego nigdy Papszun nie wygrał w przeciwieństwie do pozostałych u których wygrywa regularnie.
Liczba postów: 275
Reputacja:
8
Nie ma co kombinować.
Mrozek - Gurgul Milić Mońka Gumny - Kozubal jagiełło - Palma Walemark Gholizadeh - Ishak
Liczba postów: 321
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
(21-04-2026, 21:25)secret napisał(a): Nie ma co kombinować.
Mrozek - Gurgul Milić Mońka Gumny - Kozubal jagiełło - Palma Walemark Gholizadeh - Ishak
Dokładnie takim zestawem bym zagrał w tym spotkaniu od początku. Ewentualnie Palma na 10 i Hakans na skrzydle robi max co może i w przerwie zmiana jeśli sił braknie po kontuzji. Najważniejsze oby Gumny wyszedł na boku zamiast Pereiry, na fizyczny zespół Legii bardziej się przyda.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
No właśnie ktoś rozumie to przywiązanie do Joela? Ja bym Leo wstawił do podstawy.
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 25
Reputacja:
22
Ja to cały czas się zastanawiam czy obok Kozubala nie powinien wystąpić Ouma. Ten mecz może być solidny pod kątem fizyczności, wracający po kontuzji Jagiełło może mieć z tym problem.
Liczba postów: 1,681
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
22-04-2026, 09:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2026, 09:50 przez Mosina.)
też bym wstawił Oumę i modlił się że nie dostanie pierwszej kartki w 5 minucie...
Liczba postów: 457
Reputacja:
13
Niby tak ale to jednak czynność wysokiego ryzyka i nie w tym meczu i nie od pierwszej minuty, By poprawić fizyczność konieczny będzie Guma do przepychania się z tymi kołkami, Jagiełło też dobrze wygląda fizycznie.
Co do Qumy widzę inną rolę, prowadzimy dwiema bramkami i wchodzi na utrzymanie wyniku - pod koniec doliczonego czasu gry dostaje czerwień za faul na Jędrzejczyku , schodzi z boiska a cały stadion wiwatuje i śpiewa 'Quma Quma iei Alo, salut, sunt eu, un haiduc"