Liczba postów: 340
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Srałem pod siebie przed meczami z pogonią i legią a tu Frederiksen kolejny raz zamknął mi mordę. Czym dokładnie? A-GRE-SY-WNO-ŚCIĄ! Przecież gdybyśmy my tak zawsze atakowali od początku to dziś już dawno w telefonach każdy by miał ustawiony hymn Ligi Mistrzów jako dzwonek. Ależ to dziś chodziło! legionistki stały w miejscu i tylko błagały aby nikt z naszych nie trafił, ale trafiali! Ali King of Persia, Ishak! Coś pięknego! Dzięki non-stop atakom nawet obrona nie miała co zepsuć (Ouma!) no i należą się oficjalne przeprosiny dla Pana Piłkarza Roberta Gumnego - WRÓCIŁEŚ! Nawet Mrozek spokojnie mógł patrzeć czy rana po cziłałie się goi.
Ale kto dziś nie dojechał? Prowadzący doping, tak chujowego dopingu to już dawno nie było, szczególnie 2 połowa gdzie wynik 4-0 na tablicy a tu chujnia i męczenie buły. Beznadziejna interakcja z resztą trybun a można było pobudzić tych wszystkich spitusów i "antylegionistów". Piłkarze lepiej się dziś spisali niż Kocioł.
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Nielsa pojebało że składem. Natychmiast zwolnić i brać Siemienca albo Skorżę.
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
Miał być mecz kolejki a to obóz przygotowawczy do wyjazdu na Lublin ?
Kakał będzie szczypał podczas każdego przejazdu przez Wielkopolskę ?
Świetnie ,że Murawski wrócił!
Ouma w końcu się przydał
Zapowiada się piękny tydzień.
Liczba postów: 266
Reputacja:
9
W Anal + już wiadomo - przegrali przez niesłuszną czerwoną
Liczba postów: 340
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
26-04-2026, 21:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-04-2026, 21:26 przez marekst.)
@Zabal nie wiem jak komentatorzy L+ (c+) ale sam żewłakow czy papszun mówili, że przegrali całościowo a nie przez czerwoną kartkę, nawet wszołek o dziwo nie płakał. Po prostu przyznali ,że w każdym aspekcie byli dziś od nas słabsi.
Liczba postów: 1,680
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
26-04-2026, 21:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-04-2026, 21:48 przez Mosina.)
Co to za skład, Niels do zwolnienia i to szybko, póki nie jest za późno!
Nie sądziłem ze po 4:0 z Legią będę czuł niedosyst, ale to przez brak goli w II połowie, pomimo sytuacji.
Brawo trener, brawo drużyna, to był mecz z kategorii czapki z głów. I nie mówię tu samych golach, ale pełnej dominacji, mądrym wychodzeniu spod presingu (wreszcie!), i szybkim kontrepressingu po stratach. Chyba tak mieliśmy grać także wtedy gdy nie wszystko tak chodziło. Ale do tego potrzebna jest forma, i brak grania co 3 dni niestety. Ale to osobny temat.
Bardzo podobali mi się: Ouma (chyba najlepszy mecz u nas), Gumny (może to jest odpowiedź na problemy Skrzypczaka i Milica - wprawdzie różne), pozostali także na równym wysokim poziomie ale Ci dwaj to mega pozytywne zaskoczenie.
Cieszy widok Radka grającego po roku nieobecności. Palma obrażony.
Co do kartki, to wcale się z niej nie cieszyłem, obawiałem się z legioniści się mega cofną i nic nie będzie można dalej wcisnać, a w 80 min ruszą do przodu licząc na jakiś stały fragment, więc dobrze że nasi postanowili ich zgrillować. Muszę zobaczyć powtórkę tego faulu, ale los nam oddał Gdynie i szczególnie Częstochowe.
Doping rzeczywiście słaby, ale to już norma w tym meczu.
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Świetny mecz. Absolutna dominacja szkoda drugiej połowy bo mógł paść rekord. Cieszy gra Gumnego, Oumy czy Alego.
Fajne wejście Palmy. Generalnie robimy swoje! Na nich!!
Liczba postów: 77
Reputacja:
1
Kartka kartką, ale od samego początku wyglądało, że my uprawiamy inny sport niż goście. Przecież oni nie wiedzieli w tej obronie co robić. Zesrusy stały jak kołki. Deklasacja. Brawo, brawo, brawo!
Cel obrany, nie zwalniać tempa i nie tracić koncentracji.
Liczba postów: 1,354
Liczba wątków: 14
Reputacja:
55
W drugiej połowie wyglądali jak by bali się wyjść z własnego pola karnego, by nie stracić kolejnych bramek. Piękny widok zesranej Legii.