Liczba postów: 173
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Jak na moje Śląsk łapie dziś wiatr w żagle i wcale nie jest powiedziane, że się nie utrzymają.
Obyśmy wyjaśnili ich po przerwie na kadrę, bo na pewno będą w euforii po dzisiejszej wygranej i będą chcieli jeszcze bardziej zbliżyć się do bezpiecznego czwartego miejsca od dołu.
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Ciekawostka:
Damian Dąbrowski z Zagłębia i... Goncalo Feio mają najwięcej żółtych kartek, mianowicie po 9. Nie ma co, nadaje trochę kolorytu Ekstraklasie ten trener.
Liczba postów: 288
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Dobrzycki przejął pakiet większościowy udziałów w Widzewie. Mocarne plany tam snują. Ktoś się orientował co to za jegomość?
Liczba postów: 477
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Właściciel firmy Panatonii duży gracz na rynku magazynów pod wynajem szmal ma. Zainteresowanie Widzewem też. Oby nam groźny konkurent nie wyrósł. Podobno chce dać 4 mln euro na transfery w przyszłym okienku i realnie powalczyć o mistrza polski w następnym sezonie. Zaplecze finansowe ma. Oczywiście takich asów już było w naszej eklapie sporo ale jakby nie patrzeć ten niestety wydaje się poważny.
W tym roku mistrza dałby nam spokój nad takimi ogórami. W przyszłym sezonie będzie więcej chętnych na mistrza.
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
czemu nie ma nam wyrosnąć? konkurencja jest good przecież. Teraz jedno miejsce w pucharach więcej, to niech będzie 1-2 konkurentów też więcej, żeby wronieccy nie pomyśleli że 4 miejsce w lidze też jest fajne
Liczba postów: 477
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Ja tam się z konkrecji nie cieszę. Każdy mocny klub to mniej szans na mistrza dla Nas. łatwiej jest rozbijać jakieś Puszczę (choć i my tego nie umiemy) czy inne Korony niż taki Raków który ma właściciela który potrafi w piłkę.
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
Ja nie chce być mistrzem bo nie ma z kim konkurować. Potem się potykamy o Trnavy bo finalnie jestemy słabi.
Zresztą sam sobie odpowiedziałeś. Zobacz z kim tracimy najwięcej puntów. Bynajmniej nie z top 5