Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
LASK jeszcze może pomóc (póki co - pierwszy w Austrii).

Odpowiedz
Ma ktoś zestawienie na kogo możemy trafić w trzeciej i czwartej rundzie w przypadku rozstawienia? Oczywiście na razie palcem po wodzie, bo nie ma rozstrzygnięć w innych ligach.

Odpowiedz
II runda - z trudniejszych Aarhus, Thun, Mjalby. 
III runda - Shamrock, KuPS, Drita, Lincoln, Borac, Vikingur.
IV runda - Celje, Omonia, LASK, Hearts, Viking.

https://rankinguefa.pl/rozstawienia.html

Warto śledzić na bieżąco.
Generalnie ścieżka mistrzowska wygląda jak III - IV koszyk Ligii Konferencji.
Okazja świetna by zainwestować pod ten awans bo jak nie LM to LE raczej pewna.

Odpowiedz
oby Zarząd nie wyciągnał z tego kompletnie odwrotnego wniosku

Odpowiedz
@Antonio
Dzięki. Rączki na kołderkę i pokora, wiadomo, ale jeśli przepuszczą taką okazję i nie zainwestują w pierwszy zespół na czas, i nie spróbują wejść z buta do tych elitarnych rozgrywek, to gapy na maksa. I cieniasy. Najdelikatniejsze określenia.
Rutek. Raz pokaż, że chcesz odpowiednio skonsumować mistrzostwo i naprawdę awansować do Ligi Mistrzów.
Mistrzostwo, które trzeba oczywiście jeszcze zaklepać, ale na tym etapie już nie mam wątpliwości, że bronimy tytuł.

Odpowiedz
Warto inwestować przede wszystkim dlatego, że trzeba mieć kadrę na 2-3 fronty bo w przyszłym roku mistrz zaczyna od Q4 czyli pod koniec sierpnia mając pewną grę w grupie LE.

Odpowiedz
Tymi rozstawieniami grzeję się już od pewnego czasu - polecam konto Piotra Klimka - on to robi na bieżąco, pokazuje procentowe szanse i mecze które mają znaczenie dla rozstawienia; wczoraj były takie trzy i wszystko weszło.
Generalnie otwiera się okienko na LM i nie wiadomo kiedy będzie następne bo rozstrzygnięcia w tym roku są nieszablonowe w bardzo wielu ligach. Dlatego mam nadzieję że w Gabinetach już się pali
https://x.com/hashtag/Q3LechWatch
Tu mamy idealnie pokazane co musi się zadziać

Odpowiedz
(04-05-2026, 21:33)Kefas9494 napisał(a): No ja mam wątpliwości jak pisze Antonio. Pytanie czy on wgl taki kontrakt to by chciał. Może stwierdzi, że woli do Iranu jednak wrócić. Pamiętajmy to jest biznes. Może przyoszczędzą na Alim i ogarną jednak tego Palmę.

Nie no oczywiście Ali ma ostatnie słowo, czy chciałby pójść na taki deal. Po prostu uważam, że taka propozycja ze strony Klubu byłaby honorowa, a czy Ali by z niej skorzystał to inna sprawa.

W jego obecnej sytuacji chyba jedyną alternatywą będzie Iran i końcowa ścieżka kariery. Jak chce być więcej z rodziną teraz, to akurat ta kontuzja i długa i ciężka rehabilitacja paradoksalnie sprawiłyby, że miałby sporo czasu na bycie z rodziną.

Odpowiedz
Włodarczyk napisał, że Lech nie przedłuży kontraktu z Alim, ale pokryje koszty leczenia, operacji i rehabilitacji

Odpowiedz
Ja zaproponowałbym mu kontrakt na poziomie 30-35 tys. miesięcznie (czyli wg nieoficjalnych danych 1/4 tego co dostaje) a po tych 8-10 miesiącach, po badaniach podpisał normalny roczny kontrakt

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości