Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
(09-05-2026, 22:59)rojber napisał(a):
(09-05-2026, 22:45)galis napisał(a): Podejrzewam, że ten Stary Rynek to tak symbolicznie, - stara, dobra szkoła- na Stary chodziło się świętować różne okazje juz od czasow szkolnych, choćby pierwszy dzień wiosny.

Dokładnie, PP w 2004 na Starym to było coś, na pl. Mickiewicza też było klimatycznie. Targi jakoś mnie nie przekonują. No ale wybrzydzać nie będę Smile

Stary był kosmiczny w 2010. Pamiętam istne szaleństwo Wink Faktem jest, że tam powinno się świętować MP za każdym razem. Zdaje się, że ostanio Targi wyszły bo remonty, ale remonty minęły. Stąd było moje pytanie o Stary, z nutką nadziei.

Odpowiedz
(09-05-2026, 23:10)Antonio napisał(a): No tak ale dwie nasze przegrane i dwie wygrane i remis Jagi to minimum +1 dla Jagi.

Dokładnie. Dlatego tak mnie dziwi dyskusja prorocza o tym, że 56 punktów da mistrzostwo. Oczywiście może dać, ale jest bardzo mała na to szansa. 59.

Odpowiedz
Szansa jest nie tylko duza ale przeogromna - 7 punktów Jagi mającej wyjazd na zajezdnię, trzy dni później na Nową  Bukową a na końcu mecz z Chłopakami od Ojrzyńskiego którzy mając szansę na Puchary będą po lekturze Vonneguta? To jest mała szansa by nie powiedzieć mission impossiblle.
Oczywiście trzeba patrzeć na siebie bo jak mówiła moja Babcia, kto patrzy na cudze datki ten je obiad rzadki. Liczę na zwycięstwo w Radomiu a potem u Nas to juz la zabawa...

Odpowiedz
E: zły wątek, prosze o usunięcie

Odpowiedz
(10-05-2026, 08:31)galis napisał(a): Szansa jest nie tylko duza ale przeogromna - 7 punktów Jagi mającej wyjazd na zajezdnię, trzy dni później na Nową  Bukową a na końcu mecz z Chłopakami od Ojrzyńskiego którzy mając szansę na Puchary będą po lekturze Vonneguta? To jest mała szansa by nie powiedzieć mission impossiblle.
Oczywiście trzeba patrzeć na siebie bo jak mówiła moja Babcia, kto patrzy na cudze datki ten je obiad rzadki. Liczę na zwycięstwo w Radomiu a potem u Nas to juz la zabawa...

Znowu Zagłębie pomoże jak będzie trzeba Smile

Odpowiedz
Sedziowie chyba czasem teatrzyk z tym VARem odstawiają.

W meczu Piast-GKS, przy odwołanej w końcu bramce, ręka Szkurina z gatunku oczywistych, odwracając się, odbija piłkę przedramieniem w zupełnie innym kierunku, tak że wystawia ją strzelcówi gola na patelnię.

A tu jakieś 3 minuty sprawdzania, potem sedzia wołany do monitora żeby jeszcze się upewnić...
Po co, dlaczego?

Odpowiedz
Wychodzi na to, że ostatnie mecze z Radomiem i Płockiem to będą mecze z drużynami którym ani nie grozić będzie spadek ani puchary

Odpowiedz
Co do meczu z Wisłą Płock to jestem jakoś spokojny o jego wynik. Co do Radomia to mam przeczucie, że Radomiak będzie jeździć na dupie, szczególnie te murzynki.

Odpowiedz
Tam są same murzynki praktycznie Wink

Odpowiedz
Dlatego się obawia o wynik Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 38 gości