Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(13-05-2026, 09:08)Kefas9494 napisał(a): w jakimś średnim klubie. Championship, Turcja, Grecja.

Czyli potwierdziłeś moje słowa.

Odpowiedz
(13-05-2026, 08:47)marekst napisał(a): No właśnie mnie dziwi gdzie ten Mrozek chce wyjechać? Chyba, że mu Puchacz nakręca temat gdzieś w Azerbejdżanie, tutaj transfer do jakiegoś znanego średniego gdzieś grającego w sensownych pucharach klubu będzie dla mnie szokiem. Pewnie chodzi o kasę, w Lechu jakiegoś pułapu finansowego nie przeskoczy, a zagraniczny transfer zawsze rozpala w głowie "1 euro = 4.50zł"

Bardziej od jego wyjazdu martwi kompletny brak alternatywy dla niego,

jak nie ma alternatywy ? a Guma to co  ?  Big Grin

Odpowiedz
(12-05-2026, 23:17)Skorpion napisał(a): Taka ciekawostka Mrozek ma zgodę na odejście a słynny Dawid D podaje, że za kwotę od.... 1.5 miliona do 2... no żart i żenada w jednym.

a ile byś proponował za 26 l bramkarza? słaba gra na przedpolu, problem z grą nogami, etc

1,5-2 to byłaby bardzo dobra cena i moim zdaniem nieosiągalna

Odpowiedz
Ponoć Ali złożył podpis pod umową na rok.

Odpowiedz
Nie co sprzeczne informację napływają w temacie Palmy. Niektórzy podają, że Celtic odrzucił ofertę Lecha opiewającą na kwotę 2.3 mln euro a inni, że odrzucili ofertę Lecha na kwotę 1.5 mln euro i, że Lech złożył kolejną właśnie w wysokości 2.3 mln euro na co Celtic jeszcze nie odpowiedział.

Odpowiedz
Mimo wszystko wrzucić propozycję 1,5 mln znając warunki wykupu to brzmi godnie ?

Odpowiedz
(13-05-2026, 11:46)rojber napisał(a): Nie co sprzeczne informację napływają w temacie Palmy. Niektórzy podają, że Celtic odrzucił ofertę Lecha opiewającą na kwotę 2.3 mln euro a inni, że odrzucili ofertę Lecha na kwotę 1.5 mln euro i, że Lech złożył kolejną właśnie w wysokości 2.3 mln euro na co Celtic jeszcze nie odpowiedział.

Obstawiam, że złożyli 1,5. Celtic odrzucił. Teraz złożyli za 2,3. Celtic odrzuci. Na koniec maja dadzą 3 + procenty i Celtic da zielone światło i Luis Palma kupi eleganckie mieszkanie w inwestycjach na Ptasiej przy Lasku Marcelińskim.

A z tą ceną 4 bańki to też spokojnie. Celtic za niego dał 4,75 mln euro (czyli tylko 750k euro więcej niż teraz jest ta klauzula) gdy Palma miał 23 lata, miał za sobą świetny (lepszy niż ten aktualny w Lechu) sezon w Grecji i był niezweryfikowany na wyższym poziomie. 

W między czasie zaliczył zjazd w Celticu, odbił się od Olympiakosu (czyli odbicie się od poważnych marek piłkarskich) zaliczył solidny sezon w Polsce (ale w drugiej rundzie był częściej zmiennikiem niż podstawowym graczem) plus ma kilka wiosen więcej. 

Także takie trzy bańki za niego to mega atrakcyjna cena.

Odpowiedz
Tak może być, ja obstawiałem jakieś 2.5 mln funtów.

Odpowiedz
Sprzeczne pogłoski co do Palmy wynikają z tego, że debile z Transfery.info zatytułowali  clickbaitowo"Oferta na Palme odrzucona" artykuł mówiący m.in. o odrzuceniu poprzedniej oferty za 1,5 mln €, podczas gdy aktualna jest wciąż rozpatrywana.

Odpowiedz
Jeśli Mrozek, który ma swoje ograniczenia miałby kosztować 5M, to za ile mamy Lisa kupić, który wg ludzi oglądających ligę turecką to top3 bramkarzy w tym sezonie. Za 10M?

Edit:
https://x.com/i/status/2054144006460768270 - polecam ten komentarz - porównanie Lisa i Mrozka na danych WyScout. Jest miażdżące dla Mrozka w każdym aspekcie, jeśli jedną sprawę wziąć w kontekst rzeczywistości pozaliczbowej. Polecam zobaczyć.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: TonyJJ, 9 gości