Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Palma w Lechu na stałe to byłoby coś. A mi się marzy Hellebrand, za 3M jest do wyciągnięcia. Jakieś cośtamspory oferują Żabolom 2,5M i się Górnik zastanawia. Lech powinien wkroczyć, rzuć te trochę więcej i byśmy mieli kozaka na 6-tce na lata.

Odpowiedz
No Hellebrand to byłoby coś. Boje się że jednak to jest ten mental że woleliby go puścić do gównosporu za 2,5 niż za 3 do nas. Teraz człowiek będzie odświeżał telefon jak ten debil czekając na smsa z klubu. Big Grin

Odpowiedz
(15-05-2026, 15:08)Kefas9494 napisał(a): No Hellebrand to byłoby coś. Boje się że jednak to jest ten mental że woleliby go puścić do gównosporu za 2,5 niż za 3 do nas. Teraz człowiek będzie odświeżał telefon jak ten debil czekając na smsa z klubu. Big Grin

Ponoć podpisany kontrakt na 3 lata. 2,5mln +bonusy dla Celticu

Odpowiedz
Może Palmę chcą ogłosić na meczu u Nas?

Odpowiedz
Trafić Celtic w Lidze Mistrzów i wyrzucić ich za burtę Palmą. Ale by to było dobre.

Odpowiedz
(15-05-2026, 15:20)koziołek napisał(a): Może Palmę chcą ogłosić na meczu u Nas?

Wcale się nie zdziwię jak był taki plan, jak z Walemarkiem. Być może Borek spierdolił niespodziankę. No nic, pozostaje czekać na oficjalne info z klubu.

Odpowiedz
Borek,to niech lepiej ciho siedzi
Jego newsy transferowe wogole nie maja pokrycia juz od dawna.
Poczekajmy na info z klubu,wtedy będzie można komentować...

Odpowiedz
Jeśli to prawda i chcą to ogłosić w przyszłą sobotę, to nie Borek spierdolił, tylko ktoś z klubu.
Swoją drogą 0.2 więcej od Agnero. Ciągle nie kumam skąd oni go wymyślili za tyle hajsu

Odpowiedz
A to jest potwierdzone ten Agnero? Bo ile tu już było takich zawodników po 3 mln euro a potem się okazywało że to jednak jest 800 tys euro.

Odpowiedz
Tak, potwierdzony. Dali 2,3 mln

Stąd napisałem parę postów wyżej, że Palma 2,5 vs Agnero 2,3...

No tak Agnero młodszy z potencjałem Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bennett, Kubol87, 13 gości