Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
(17-05-2026, 22:46)Kris napisał(a): Dobra, już się tak nie spinajcie, bo zdaje się, że problem warszawskich w pucharach sam się rozwiązał.

Haditaghi (właściciel Pogoni) po dzisiejszym meczu w Gdańsku znów podniósł swoją tezę na Twitterze, że Legia jest specjalnie traktowana przez sędziów. Rzuciło się na niego całe stado kibiców spod "elki" i jednemu z nich odpisał (cytat): "Twój akt urodzenia powinien być formalnym listem przeprosin od producenta prezerwatyw".

Jak na moje to Gieksa jednak zapunktuje za tydzień w Szczecinie  Big Grin

Wcale się nie zdziwię jak wyjdzie młodzież na specjalne życzenie HaditaghiegoWink

Odpowiedz
(28-01-2026, 12:01)joseph napisał(a): Koledzy drwią, koledzy wyszydzają zgierzan, koledzy sa absolutnie przekonani o naszej przezajebistosci. i równie przekonani, że projekt Dobrzyckiego upadnie. Pycha, buta, wyparcie,

Można już szydzić z Widzewa czy nadal nie wypada robić tego kibicowi którego klubem rządzi dwóch "lumpów"?

Odpowiedz
A czy ja powiedziałem gdzieś, że to jest pojedynek na krótki dystans? Że już, tu, teraz, na wiosnę wszystko się rozstrzygnie na dekady? Poczekamy, zobaczymy.
A co do lumpów. Ja jestem chłopak z Ognika, wychowany prawie pod stadionem, z Lechem od czasów Łazarka. I doskonale pamiętam, jak wyglądało wypłukiwanie przez lata "lechowości" z Lecha przez wroniectwo. Znam trochę ten temat od środka. Wiem, ile osób z Lechem w sercu musiało odejść z Klubu przez korpowronki.
I nie zmienię zdania na ich temat pod wpływem chwilowej euforii sukcesu. Za dużo się zdarzyło. Podobnie jak pamiętam błędy i momenty , kiedy mentalne lumpiarstwo i chytrość sprawiły, ze nie odskoczyliśmy ligowej reszcie wtedy, kiedy aż się o to prosiło. I kiedy były ku temu warunki. Ja patrzę na to jak na długi proces , nie na chwilowy moment. Jestem z Kolejorzem za długo żeby opierać się na wycinku. Ale obrona mistrzostwa to jest już coś.
I jeśli ten proces doprowadzi, czy już doprowadził do tego, że "oni się zmienili", to chwała Allahowi. Widzę jaskółki nadziei. Może pożegnanie z lumpiarstwem już się dzieje. Pierwszy test będzie w tym okienku transferowym.

Odpowiedz
Tak. Zatrzymanie Frederiksena i Palmy oraz szybkie czerwcowe wzmocnienie składu będą jaskółką. Super gdyby się udało wszystkich młodych z akademii utrzymać na eliminacje. A może Liga Mistrzów sprawi, że dzięki wejściu do elity odejść będzie musiał tylko Kozubal (wiek), a Gurgul czy Mrozek, a tym bardziej Mońka spełnią swoje marzenia i zagrają w tych rozgrywkach z kolejowym herbem na piersi.

Odpowiedz
[del] a w sumie bez sensu

Odpowiedz
(17-05-2026, 20:58)Antonio napisał(a): Za LKE są takie psie pieniądze, że idzie to zarobić jednym transferem out.

Przecież żeby taki klub jak Lech/Legia się rozwijał, a tym samym nie zawijał, to te czynniki muszą iść w parze. Nie mówię, że w każdym sezonie, ale ogólnie w perspektywie średnio-długoterminowej. Więc myślenie, że ch....j z pucharami, bo sobie kogoś sprzedamy...Chociaż dla mnie to oni sobie mogą tak myśleć.

Odpowiedz
Hahahahha to co Arka ODJEBAŁA to głowa mała Big Grin

Odpowiedz
Arka degradacja. Aż żal, że straciliśmy 5pkt grając z nimi.

Odpowiedz
No cóż.. Arka spada. Szkoda zawsze to zgoda Sad Dziś nawet o Nas wspomnieli. Mam nadzieje, że do zobaczenia za rok w Eklapie.

Odpowiedz
Ja wprost przeciwnie, mam nadzieję, że długo z nimi nie zagramy. Tęsknić nie będę.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 32 gości