Liczba postów: 185
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Ja tam cieszę się że mamy swoją polityke i nie dajemy się wpuścić w jakieś przedszkolne wojenki o nibygwiazdy z legią czy widzewem. Bądźmy ponad to. My nie musimy niczego udowadniać. To oni są na musiku. Dawać tego Lisa, LO ( kluczowy ruch), Palmę i ew kogoś do konkurencji z Ishakiem i bedzie dobrze.
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Nie. Wątek dotyczy czy lepiej robić przebudowę grając puchary czy lepiej sobie odpuścić i ja powiedziałem, że lepiej położyć lagę a potencjalną forsę wyciągnąć z transferu za rok.
Liczba postów: 1,909
Liczba wątków: 14
Reputacja:
80
Ale to zależy w jakiej sytuacji jest Klub. Finansowej. Przypomnę że gdybyśmy się nie połakomili na puchary to by nam nie wypominano grania na licencji Amici. Trudno zrezygnować z kilku baniek tak dobrowolnie
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W idealnym świecie możesz położyć lachę na puchary, wtedy kiedy będziesz miał bezbłędny sezon i finansowo jest ok, w innym przypadku nie masz za co przebudować tej kadry a konkurencja cały czas Ci ucieka jeśli tam gra.
Reputacja:
31
Ale kasy za puchary nie dostaje się przed eliminacjami tylko po sezonie o ile dobrze myślę więc i tak Legia musi budować na kredyt.
Liczba postów: 386
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Ale przecież my nie gramy na ich licencji "bo puchary", tylko po prostu innej możliwości nie było (długi+sprawa z Reissem)
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
A ja myślałem, że zagraliśmy na licencji Amici by zagrać w pucharach (Amica zajęła miejsce premiowane grą w Europie) a w kolejnym sezonie już wystąpiliśmy o licencję jako Lech Poznań.
Reputacja:
31
20-05-2026, 08:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2026, 08:30 przez Antonio.)
Połasiliby się na Puchar Intertoto z którego wypadli po pierwszym dwumeczu granym w połowie czerwca?
To nie było tak, że Graliśmy na tej licencji na której graliśmy bo była pewniejsza?
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
Ja żyłem w przekonaniu, że zagraliśmy ten jeden sezon na licencji Amici bo były puchary. Jeśli jednak były inne ku temu powody to z miłą chęcią się dowiem.