Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Ja tam cieszę się że mamy swoją polityke i nie dajemy się wpuścić w jakieś przedszkolne wojenki o nibygwiazdy z legią czy widzewem. Bądźmy ponad to. My nie musimy niczego udowadniać. To oni są na musiku. Dawać tego Lisa, LO ( kluczowy ruch), Palmę i ew kogoś do konkurencji z Ishakiem i bedzie dobrze.

Odpowiedz
Nie. Wątek dotyczy czy lepiej robić przebudowę grając puchary czy lepiej sobie odpuścić i ja powiedziałem, że lepiej położyć lagę a potencjalną forsę wyciągnąć z transferu za rok.

Odpowiedz
Ale to zależy w jakiej sytuacji jest Klub. Finansowej. Przypomnę że gdybyśmy się nie połakomili na puchary to by nam nie wypominano grania na licencji Amici. Trudno zrezygnować z kilku baniek tak dobrowolnie

Odpowiedz
W idealnym świecie możesz położyć lachę na puchary, wtedy kiedy będziesz miał bezbłędny sezon i finansowo jest ok, w innym przypadku nie masz za co przebudować tej kadry a konkurencja cały czas Ci ucieka jeśli tam gra.

Odpowiedz
Ale kasy za puchary nie dostaje się przed eliminacjami tylko po sezonie o ile dobrze myślę więc i tak Legia musi budować na kredyt.

Odpowiedz
(19-05-2026, 21:45)Mosina napisał(a): Ale to zależy w jakiej sytuacji jest Klub. Finansowej. Przypomnę że gdybyśmy się nie połakomili na puchary to by nam nie wypominano grania na licencji Amici. Trudno zrezygnować z kilku baniek tak dobrowolnie

W samo sedno. Najgorsze jest to, że jak dobrze pamiętam szybko odpadliśmy i zapewne ..uja zarobiliśmy a smród z Amicą Poznań ciągnie się do dziś i ciągnąć będzie chyba do końca świata...Wink

Odpowiedz
Ale przecież my nie gramy na ich licencji "bo puchary", tylko po prostu innej możliwości nie było (długi+sprawa z Reissem)

Odpowiedz
A ja myślałem, że zagraliśmy na licencji Amici by zagrać w pucharach (Amica zajęła miejsce premiowane grą w Europie) a w kolejnym sezonie już wystąpiliśmy o licencję jako Lech Poznań.

Odpowiedz
Połasiliby się na Puchar Intertoto z którego wypadli po pierwszym dwumeczu granym w połowie czerwca? 

To nie było tak, że Graliśmy na tej licencji na której graliśmy bo była pewniejsza?

Odpowiedz
Ja żyłem w przekonaniu, że zagraliśmy ten jeden sezon na licencji Amici bo były puchary. Jeśli jednak były inne ku temu powody to z miłą chęcią się dowiem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Chaos, 8 gości