na meczykach, o 12:45
|
Ocena wątku:
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa |
22-05-2026, 12:27
Ale dziś laurkę wystawia!
22-05-2026, 13:26
Mam nadzieje, że warunkiem umowy jest WZMOCNIENIE kadry a nie utrzymanie kadry. Brawo Niels! I mimo wszystko brawo Piothek!!!
22-05-2026, 15:00
(22-05-2026, 11:53)Mosina napisał(a): super wiadomość! muszę jednak przeglądać smsy - to już przeżytek
ale szkoda że nie zrobili z tego informacji dnia przed meczem. słabe. ale przeczuwam w tym że Niels nie chciał, jakoś go nie widzę z koszulką 2028, żoną i dwiema córkami
A ja to trochę wiążę z tym, że ucięto dzisiaj, że Palma może być ogłoszony jutro (ja to tak rozumiem). Bo kibice liczyli na prezent jutro Niels + Palma, a jak dostaliby tylko Nielsa to trochę jakby pół prezentu
Plus to co mówisz na pewno też ma wpływ, zapewne trener o tym zdecydował.Na Palmę chyba musimy poczekać chwilkę dłużej...
22-05-2026, 15:22
Byłem wielokrotnie sceptyczny, głównie ze względu na nasze wyniki w eliminacjach i pucharach. Ale tu nie było innej możliwej decyzji - tylko przedłużenie - i to dobrze, że na dwa, a nie na jeden sezon.
Brawo, bardzo się cieszę. I liczę, że NF wyciągnął wnioski i damy radę w eliminacjach.
Brawo, bardzo się cieszę. I liczę, że NF wyciągnął wnioski i damy radę w eliminacjach.
22-05-2026, 15:59
Najpóźniej we wrześniu ci którzy się dzisiaj cieszą będą go zwalniali bo "Lech nie rokuje, czas na sezon przejściowy i budujmy od nowa".
22-05-2026, 16:27
Też liczę na poważne wzmocnienia. NF pewnie także inaczej by nie został.
28-05-2026, 08:43
Bardzo fajny wywiad z NF
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks...d,23488421
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks...d,23488421
29-05-2026, 09:46
Podsumowanie sezonu przez NF opublikowane na ww - i dla mnie najciekawszy fragment:
"RZECZ, KTÓREJ ŻAŁUJE
- Taką sprawą są domowe mecze w europejskich pucharach, kiedy mieliśmy w perspektywie rewanż. To nie jest dobra rzecz, że traciliśmy u siebie po trzy lub więcej goli i losy awansu były praktycznie rozstrzygnięte. Powinniśmy podejść do tych spotkań nieco mądrzej, za bardzo zależało nam na tym, by mieć jak najlepszy rezultat przed drugim ze starć. Czasem trzeba zdecydować się na nieco inną taktykę, uszanować nawet remis i pozostawić sprawę promocji do kolejnej rundy otwartą. To nauka, z którą wejdziemy w nowy sezon."
Trzymam kciuki, żeby wnioski rzeczywiście były wyciągnięte, bo jednak od lata zeszłego roku do pierwszego meczu z Szachtarem się nie udało. Ważne, że jest świadomość.
"RZECZ, KTÓREJ ŻAŁUJE
- Taką sprawą są domowe mecze w europejskich pucharach, kiedy mieliśmy w perspektywie rewanż. To nie jest dobra rzecz, że traciliśmy u siebie po trzy lub więcej goli i losy awansu były praktycznie rozstrzygnięte. Powinniśmy podejść do tych spotkań nieco mądrzej, za bardzo zależało nam na tym, by mieć jak najlepszy rezultat przed drugim ze starć. Czasem trzeba zdecydować się na nieco inną taktykę, uszanować nawet remis i pozostawić sprawę promocji do kolejnej rundy otwartą. To nauka, z którą wejdziemy w nowy sezon."
Trzymam kciuki, żeby wnioski rzeczywiście były wyciągnięte, bo jednak od lata zeszłego roku do pierwszego meczu z Szachtarem się nie udało. Ważne, że jest świadomość.
29-05-2026, 11:07
Dlatego ważne, by już do pierwszego meczu w drugiej rundzie eliminacji do Ligi Mistrzów przystąpić ze wzmocnionym, skonsolidowanym, zgranym w sparingach blokiem defensywnym. Minimum jeden ruch do klubu musi zostać poczyniony na tej pozycji do tego czasu.
Browsing: 2 gości