Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Tak nie do końca marka akademii to także gra w CLJ i ewentualnie pucharach. Jeśli jest jakiś młody chłopak i ma do wyboru scieżkę Lecha gdzie nie każdy się przebija do 1 a w razie czego nie ma nic z tej przygody a ścieżkę Legii gdzie chociaż wygra CLJotke i pogram w LM to jednak to drugie to kusząca propozycja. Szczególnie, że my też tam graliśmy a nie olaliśmy. Mieliśmy odjechać Polsce przez to nowe kosmiczne cudo w Wronkach a tak chyba do końca nie jest.

Odpowiedz
Ile zwykle trwa przygoda Legii w LM?

Odpowiedz
Jemu chodziło o młodzieżową LM, tak jakby to było coś wielkiego

Odpowiedz
1/8 grali z Villarreal. Przegrali ale doszli jakby nie patrzeć daleko. Jednak dla dzieciaków fajna przygoda zagrać w takich rozgrywkach a nie tylko kopać się z Arkoną Szczecin.

Odpowiedz
Jeśli ktoś przychodzi do Akademii by pograć w Juniorskiej LM to zapewne zaraz pierdziela za granicę. Nie płakałbym
Poza tym u Nas Ci co u nich tą LM "zdobywają" grają o MP w I zespole a ich grają ogony lub w rezerwach.
Wolę taką ścieżkę.

Odpowiedz
Jeśli chodzi o młodych to Lech ma bardzo dobry odsiew. Ciężko znaleźć kogoś kto zrobił karierę poza Lechem.

Odpowiedz
W foot trucku Gumny i Muraś. Bardzo wartościowy materiał. Koniecznie posłuchajcie. Rzeczy i szczegóły których żaden dziennikarz sam nie wymyśli. Dużo o drużynie i szatni. Wiele tłumaczy dlaczego zdobyli tytuł.

Odpowiedz
Posypuję głowę popiołem. Nie dałoby mistrzostwa 56 punktów. Pomyliłem się o jedno oczko. Wink

Odpowiedz
Ja również posypuję -  latem mówiłem że rozmienią Mistrzostwo na drobne. Co prawda do walki o LM się nie przygotowali ale całościowo to mega sukces. Tym razem wierzę że poprawią i ten element

Odpowiedz
(24-05-2026, 10:03)strzelisty jupiter napisał(a): Posypuję głowę popiołem. Nie dałoby mistrzostwa 56 punktów. Pomyliłem się o jedno oczko. Wink

Dałoby. My 8pkt, Górnik 6, Jaga 2

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości