Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Myślę, że ten mecz nie był wyznacznikiem niczego. Ten pajac w kolorowych włosach z Wisły to powinien opuścić boisko z czerwoną. No i bramka Palmy! Cudo mam nadzieje, że jutro sfinalizują ten transfer. Pytanie Lechia chciała za Bobcka 10 milionów czy tam nie wiadomo ile. Wyjechali z ligi może warto usiąść do rozmów i 2-3 dać.
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Nie wiem, w którym wątku pytać więc pytam tu - czy po koronacji piłkarze mieli rundę z pucharem dookoła murawy? Pod Kotłem byli długo, ale czy chociaż przeszli się po innych trybunach?
Liczba postów: 118
Reputacja:
3
W tym roku nie obeszli reszty trybun chyba tylko Skrzypczak zrobił rundkę reszta zawinęła się od szatni
Liczba postów: 133
Reputacja:
1
Szkoda, wiara z innych trybun czekała na nich. Pytam bo moi znajomi z dzieciakami też byli w grupie czekających. Dosyć długo byli przy murawie i się nie doczekali. Nie winię piłkarzy (chociaż jak piszesz Skrzypa się zreflektował), bo była euforia, nikt im tego nie powiedział.
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Ale oni już mogli w końcu odpuścić. Takie miałem wrażenie. Wiadomo, że każdy by chciał 5:0 ale cóż było co było. Ważne, że jest mistrz!
Liczba postów: 1,909
Liczba wątków: 14
Reputacja:
80
No właśnie mogliby odpuścić i wygrać na swoim stadionie. Zero stresu. Ostatni mecz. 41 tys na trybunach.
Co z tego że był o nic.
Liczba postów: 1,028
Reputacja:
25
Ale zwycięstwo przecież było blisko, nieuznana bramka na 3:1 nie świadczy o tym, że nie chcieli wygrać. U nas po porostu defensywne sfg leżą i kwiczą.