Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Agnero będzie strzelał więcej jak dostanie więcej minut. Umie głową, z dystansu, sytuacyjnie, jest szybki i robi postępy w nauce gry zespołu.

Odpowiedz
Od początku mowili że w przypadku Agnero kupują potrcjał i zgadzam się z kolegą @Róża że chłopak przy wiekszej ilosci minut bedzie strzelał. To też zupełnie inny napastnik niż Ishak więc reszta też musi się nauczyć grać na takiego napastnika.

Odpowiedz
to też Ci sami ludzie co równo 2 lata temu żegnali swój pomysł na zawojowanie ligi, Rumaka.

wiem że teraz wszystko jest przezajebiście, ale spokojnie, strategię wdrażali od 2019 i byli konsekwentni. m in Rumakiem
żeby to się wszystko brzydko nie zestrzarzało

Odpowiedz
(25-05-2026, 15:08)Jerry2015 napisał(a): Od początku mowili że w przypadku Agnero kupują potrcjał i zgadzam się z kolegą @Róża że chłopak przy wiekszej ilosci minut bedzie strzelał. To też zupełnie inny napastnik niż Ishak więc reszta też musi się nauczyć grać na takiego napastnika.

Heh, no bez jaj. To w takim wypadku chyba nie taki napastnik, skoro drużyna musi się nauczyć grać pod niego.

I w pierwszej kolejności - niech się nauczy girami operować, żeby się już o nie nie potykał.
Jak dla mnie out, wpadki się zdarzają. 2M w świecie dzisiejszej piłki to nie są jakieś mega hasjy i szrotu w takich cenach pełno.

Odpowiedz
(25-05-2026, 15:19)grzeszczak napisał(a):
(25-05-2026, 15:08)Jerry2015 napisał(a): Od początku mowili że w przypadku Agnero kupują potrcjał i zgadzam się z kolegą @Róża że chłopak przy wiekszej ilosci minut bedzie strzelał. To też zupełnie inny napastnik niż Ishak więc reszta też musi się nauczyć grać na takiego napastnika.

Heh, no bez jaj. To w takim wypadku chyba nie taki napastnik, skoro drużyna musi się nauczyć grać pod niego.

I w pierwszej kolejności - niech się nauczy girami operować, żeby się już o nie nie potykał.
Jak dla mnie out, wpadki się zdarzają. 2M w świecie dzisiejszej piłki to nie są jakieś mega hasjy i szrotu w takich cenach pełno.

Może w świecie piłki, nie jest to dużo. Ale w polskich realiach nadal nie są to małe pieniądze i jeszcze trochę u nas pobędzie.

Odpowiedz
(25-05-2026, 15:27)Luqu napisał(a):

Może w świecie piłki, nie jest to dużo. Ale w polskich realiach nadal nie są to małe pieniądze i jeszcze trochę u nas pobędzie.

Niektórzy myślą że będziemy kupować zawodników za 2 mln euro po czym po roku bedziemy za darmo rozwiązywać kontrakty i wydawać kolejne 2. To nie FM Panowie

No ale skoro już jest to trzeba grać tak żeby najlepiej wykorzystać jego atuty. On także pewnie uczy sie troche innej gry ale drużyna też powinna.

Odpowiedz
Oumy to na pewno bym nie brał, jak ktoś już napisał - zbyt niestabilny, nie widzę w nim gwarancji na prezentowanie stałego poziomu mecz w mecz.

Mnie ciekawi przypadek Pereiry - niby chce odejść. Ja jestem przekonany, że akurat z tej opcji Lech powinien korzystać, jeśli ktoś chce za niego zapłacić. Joel ma swój pik za sobą, coraz częściej jego nonszalancja w ofensywie powoduje kuriozalne wybory marnujące nam kontry i okazje. Z drugiej strony, jego gra w obronie, szczególnie przy blokowaniu dośrodkowań, jest coraz bardziej problematyczna. Ja bym sprzedawał, lepiej nie będzie.

Odpowiedz
A ja bym tego Oumy jeszcze do końca nie skreślał. Jakby miał 27 lat, to bym uznał, że projekt nie rokuje, a musimy celować wyżej. Ale przy jego wieku z dobrym prowadzeniem jeszcze może z niego przypadkiem wyrosnąć Pan piłkarz. Gdyby się go udało dalej wypożyczyć z rozsądną klauzulą jak pisał rojber to bym dał okejkę od ręki. Ale fakt faktem nie byłby to transfer, który by działał uspokajająco Wink

Odpowiedz
O Oumie możnaby tak mówić gdyby był naszym piłkarzem a nie jest i trzeba za niego zapłacić.

Co do Agnero. Super transfer Legii zagrał w tym sezonie 887 minut, strzelił 4 bramki i miał 2 asysty. Nasz Janik walnął 5 bramek w 836 minut grając w zasadzie ogony gdy drużyna zabijała już mecz albo nikomu już nic nie wychodziło.

Odpowiedz
Z czystej ciekawości spytam co to znaczy że zawodnik jest niestabilny? A Jagiełło to jest stabilny? Podobne pozycje i zadania. Nie abym bronił Oumy ale czy pół roku to nie za szybko aby skreślać zawodnika który w miarę już się ogarnął i ostatnie mecze wcale nie miał takie słabe?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 31 gości