Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Oklaski chujowe. Podnieta prowadzących z zwycięstwa jakiś odpadów w kategoriach gdzie Nasi byli lepsi. I zero radości albo wymuszana. Generalnie dziadostwo w pizdu.

Odpowiedz
Ta gala to jakby na siłę była robiona. Prowadzący dno, publika słaba - zmęczeni, ziewający. Tortem był Kulesza, który wysłowić się nie potrafi, a wisieńką to co Antonio napisał.

Odpowiedz
Była jakaś szpileczka z naszej strony, od Rutkowskiego przypuśćmy, w stronę Kuleszy? W stylu: Panie Czarku, za kwadrans masz Pan banę i musisz Pan zdążyć.

Odpowiedz
Typowa gala ESA. Dwóch prowadzących czyli gospodarzy na scenie, puchar na podium i tekst "niech sobie wezmą, śmiało". Nikt nic nie wie, trener zdziwiony dostaje puchar, Ishak zdezorientowany wywołany do mikrofonu, po czym na przywitanie ironiczne gratulacje dla Szwecji za awans. Że-na-da. Poza tym, wiadomo 32-letni Bartosz Nowak super-hiper-gwiazda ligi. I klasyczny Kulesza, którego znów przerosło zadanie złożenia jednego składnego zdania.

Odpowiedz
Z wypowiedzi Kuleszy będą dobre shorty. To jest dzban jednak

Odpowiedz
(25-05-2026, 21:59)strzelisty jupiter napisał(a): Była jakaś szpileczka z naszej strony, od Rutkowskiego przypuśćmy, w stronę Kuleszy? W stylu: Panie Czarku, za kwadrans masz Pan banę i musisz Pan zdążyć.

Nie, nie było aczkolwiek Rutkowski rzucił do wszystkich coś w stylu, że mają nie nie martwić bo Lech nie ma monopolu na wygrywanie.

Dawno, nie było gali na tak żenującym poziomie.

Odpowiedz
Dziadostwo po całości ten Nowak to jest nieporozumienie. Czubak to samo. Generalnie ja bym więcej na miejscu Lecha na takie gówno nie jechał. Wysłać delegację Maję kogoś z rezerw i piątego trenera i niech oni odbierają dla wszystkich nagrody dodatkową chamsko komentując, że gala chujowa.

Odpowiedz
Prowadzenie, schemat przekazywania nagród (Nowakowi to hostessy przekazywały zegarek, a Nielsowi Urban zapomniał go dać) to był dramat. I jeszcze ten goguś z inpostu na nagraniu

Bramkarz sezonu to był dosyć trudny wybór bo sami przeciętniacy. Bobcek chyba okradziony z najlepszego napastnika sezonu.

Nie wiem, ale dla mnie Nowak całkiem zasłużenie wygrał. 12 as, 9 br. Nie wiem w sumie kto inny miałby być MVP sezonu. Zresztą to piłkarze wybierali.

Odpowiedz
Bramkarz Burić, obrońca Janicki, pomocnik Golizadeh, napastnik Bobcek, odkrycie Mońka, MVP Nowak, trener Frederikssen/Gasparik.

Odpowiedz
No właśnie! zapomniałem o Regule. Jak on dostał nagrodę to nie mam pojęcia. Tu też piłkarze decydowali jak w przypadku MVP?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Chaos, 10 gości