Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
(27-05-2026, 18:01)strzelisty jupiter napisał(a): Nie bardzo rozumiem czym różni się Agnero od Jakóbczyka, skoro jeden i drugi to potencjał. Co rundę to powtarzam, ale dłuższa absencja Ishaka i zmuszeni będziemy polegać na zawodniku z potencjałem. Na wszystkich frontach!

+1 Ja liczę jednak że to też trochę gra pod publiczkę i ostatecznie kogoś ściągną do ataku. Chociażby gdy będzie pewna Liga Europy.

Odpowiedz
(27-05-2026, 10:56)Kefas9494 napisał(a): Akcja z Linettym też jest sygnałem dla innych wychowanków. Wróć do nas, przyjmiemy cię z otwartymi ramionami, ale jak jesteś jeszcze na topie a nie już po drugiej stronie rzeki. Wybierzesz inaczej? Ok, ale potem zamiast powrotu do macierzy masz powrót na prowincje i walkę o utrzymanie lub maks środek tabeli.
Kamil Jóźwiak z Jagą nie grali ani o środek tabeli a tym bardziej nie walczyli o utrzymanie.

Odpowiedz
Ale jest krytykowany za grę. Nie wiem czy na 100% słusznie ale liczb nie ma, podejrzewam, że w Lechu byłby nieprzydatny. Być może jak taki Linetty.

Odpowiedz
(27-05-2026, 16:02)Kefas9494 napisał(a):
(27-05-2026, 15:51)Sultan napisał(a): Popieram. Dodatkowo - na koniec okna to premium-premium może być łapanką. Skupić się na najbliższych tygodniach do okresu przygotowawczego.
Na koniec okna zostawić reakcje na kontuzje, bo takie będą.

Tak byłoby super, ale z tych medialnych informacji wynika, że ewentualny transfer premium będzie jak będzie awans. Wtedy może jakieś fajne wypożyczenie w stylu Walemarka czy Palmy. Ja wolę taki ruch niż teraz kogoś w stylu Arsenicia czy innego Alomerovicia.

Będzie transfer premium jak będzie awans. Brzmi to trochę jak - kupię sobie fajną łajbę jak wygram w totka. Tylko że kuponu nie kupiłem.

Odpowiedz
Swoją drogą to wracałem dzisiaj z Zadaru. I jak czekaliśmy żeby wsiąść do samolotu to widziałem jak z tego do którego ja miałem wsiadać wysiadał ... Antonio Milic. Big Grin Także aktualnie jest u siebie w Chorwacji.

Odpowiedz
Ale na co tu czekać? Gdzie zagramy? Transfer premium na koniec okienka? Jak spadniemy do LKE to sobie możemy zrobić transfer premium. Magnesem jest LM i pod to trzeba budować kadrę. Ale tu znowu wychodzi to, że nie mamy worka z sianem na pilne wzmocnienia. I w sumie koledzy mają tutaj rację, że narracja o powrocie wychowanków właśnie się rozjechała Tongue

Odpowiedz
Linety znajdzie pracę w Polsce ze spokojem. Jak nie u nas to w Widzewie, Rakowie

NF powiedział, że nie potrzebuje nowego napastnika, bo gramy z jednym, a w składzie jest dwóch dobrych plus Jakóbczyk i młody Szymczak.

Odpowiedz
I tego niestety nie jestem w stanie pojąć. W przypadku Agnero ja iskry Bożej nie widzę a u Ishaka wiek robi swoje i ta forma stabilna nie jest. Trzeba się modlić by młody Jakóbczyk miał to coś w sobie i wystrzelił niczym Mońka.

Odpowiedz
Wiadomo, nie ma reguły, ale ostatnim wychowankiem w napadzie, który się sprawdził, był Kownacki. Dawno. Oby nowi młodzi dowieźli.

Odpowiedz
(28-05-2026, 09:44)kkslech.com napisał(a): Tomasz Rząsa: Chcemy jak najszybciej skompletować kadrę, choć trzeba pamiętać, że chcemy jakościowych piłkarzy. Rok temu latem długo czekaliśmy na niektórych zawodników, ale było warto. Trener też woli dłużej zaczekać na kogoś konkretnego, niż brać szybciej kogoś z kogo później nie będzie zadowolony. Na naszej liście nadal są jedynki, jedynki nie odpadły, nadal możemy o nie powalczyć.

Czyli w sumie nie ma co liczyć na dobry transfer przed przygotowaniami do sezonu. Poczekają

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości