Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Karnety 26/27
Tryb drzewa
Karnety już trafiły do sprzedaży. Z nowości:

- limit 15 tysięcy karnetów
- nowy rodzaj karnetu "Fair Play" jeśli do 48h przed meczem nie potwierdzisz, że na nim będziesz - Twoje miejsce karnetowe wraca do puli dostępnych biletów.

Ceny wyższe, do Kotła 850 FP / 1000 Klasyczny

EDIT: Z kodem "Wiara Lecha 26" karnet do Kotła 650 FP

Odpowiedz
fair play jest 200 pln tańszy (tak na szybko z tego co patrzę). fajna opcja tak w ogóle, ale ogólnie 1:1 jest podwyżka ok 20%. nieuzsadniona z punktu widzenia inflacji ok 2-3%.
rozumiem że zbieramy kasę na transfery.
aż strach myśleć ile będą kosztować bilety na LM. i tylko mam nadzieję że karnetowcy utrzymają swoje atrakcyjne zniżki.

Odpowiedz
(28-05-2026, 15:27)Mosina napisał(a): fair play jest 200 pln tańszy (tak na szybko z tego co patrzę). fajna opcja tak w ogóle, ale ogólnie 1:1 jest podwyżka ok 20%.  nieuzsadniona z punktu widzenia inflacji ok 2-3%.
rozumiem że zbieramy kasę na transfery.
aż strach myśleć ile będą kosztować bilety na LM. i tylko mam nadzieję że karnetowcy utrzymają swoje atrakcyjne zniżki.

Z tymi zniżkami to już też było widać w tym sezonie... bilet na islandzkich ogórków ok.70 zł i zniżka dla karnetowiczów 50%, na mecz z Szachtarem bilety po ok.140zł i zniżka dla karnetowiczów... -20% (co też się oczywiście łapało/ie w opis "zniżki do -50%")

Odpowiedz
Poszaleli. Wiadomo było, że będzie drożej ale żeby tyle. Frekwencja powyżej 31 tys. była mocno zachęcająca do podwyżek. Pewni siebie są generalnie, przecież to fair play ma dla klubu znaczenie tylko jak wyprzedają cały stadion. Ciekawe ile kalkulują takich meczy w całym sezonie. Legia, Wisła, kibicuj z klasą, ewentualne mecze "tuż" przed mistrzostwem. Wydaje się nie mieć to aż takiego znaczenia - bo jeśli jak pisze klub nieobecnych bywało 2 tyś (a nie wierzę, że 2 tys. było nieobecnych na meczach w 100% wyprzedanych, prędzej na takiej Lechi gdzie było ponad -10 stopni) to w skali sezonu 4 mecze x 2 tys. = 8 tys. biletów na sezon to jakiś ułamek procenta.
I tak stawiam, że te 15 tys. pójdzie ekspresowo.
Tak w ogóle - bo nigdzie tego nie wyczytałem - co się dzieje jak zaznaczę, że przyjdę na mecz a i tak na niego nie pójdę.

Odpowiedz
Pewnie nic ale tak czy inaczej są sytuacje, że nie dasz rady i zawsze może to komuś pomoże.

Odpowiedz
(29-05-2026, 11:55)raszko napisał(a): Tak w ogóle - bo nigdzie tego nie wyczytałem - co się dzieje jak zaznaczę, że przyjdę na mecz a i tak na niego nie pójdę.

Wg mnie miejsce będzie wolne, bo zaznaczenie blokuje Twoje miejsce z puli dostępnych do otwartej sprzedaży na dzień przed meczem

Odpowiedz
(29-05-2026, 11:55)raszko napisał(a): Tak w ogóle - bo nigdzie tego nie wyczytałem - co się dzieje jak zaznaczę, że przyjdę na mecz a i tak na niego nie pójdę.

Nie wyobrażam sobie żeby miało się stać coś więcej niż to, że zmarnujesz okazję na przekazanie swojej rezerwacji innej osobie i miejsce pozostanie wolne - chociaż Klub mógłby je sprzedać na ten mecz komuś innemu.

Odpowiedz
pytanie do bardziej doświadczonych stadionowo użytkowników - czy karnety będą jeszcze dostępne w sierpniu? Czy lepiej się szybko decydować, jak to wyglądało zazwyczaj?

Odpowiedz
Pula karnetów została ograniczona do 15 tys, gdzieś mi ostatnio śmignęło, że sprzedali niecałe 12 tys.
Swoją drogą myślałem, że ta pula sprzeda się w miarę szybko.

Odpowiedz
Było przed wypłatami a i o wakacjach trzeba myśleć.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości