Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
No jak się tak zagłębić w temat to ten Svetlin też sroce spod ogona nie wypadł. Jeżeli są plotki to rzeczywiście muszą szukać kogoś na 6 kę

Odpowiedz
No nie wypadł ale ja nie przepadam za wyciąganiem piłkarzy ze słabych klubów.

Odpowiedz
ja mam nadzieje że skauci mają poważne nazwiska na 6

Odpowiedz
(03-06-2026, 23:15)Jerry2015 napisał(a): No jak się tak zagłębić w temat to ten Svetlin też sroce spod ogona nie wypadł. Jeżeli są plotki to rzeczywiście muszą szukać kogoś na 6 kę

Ma jedną wadę, jest słaby fizycznie a my szukamy 6 która umie też się przepchnąć i rozbijać. Dlatego piszę o Żelizko bo oprócz siły fizycznej, techniki i sprytu daje również liczby - kompletna szóstka

Odpowiedz
(03-06-2026, 23:58)Róża napisał(a): No nie wypadł ale ja nie przepadam za wyciąganiem piłkarzy ze słabych klubów.

Korona w odróżnieniu od Lechii się utrzymała. I teraz pytanie który klub jest tutaj słaby. Bo ze słabych nie chcesz, a chcesz Żelizkę, czy jak to się tam pisze. Pomijając, że mieliśmy już dobrych piłkarzy ze słabych klubów. Na pierwsze tło wysuwa mi się Gergo Lovrencsics z Lombardu Papa.
A z I ligi to już w ogóle - wynika z powyższego - nie ma co brać.

Odpowiedz
Svetlin to jeden z ciekawszych graczy w lidze na tej pozycji. Podobny do Kozubala. Niestary, a dodatkowo ostatnie sezony to regularna gra bez kontuzji. Jak mówią, bardzo dobry fizycznie i intensywny. Duży też plus, że sprawdzony w lidze.

Nie wiem, ale wydaje mi się że w granicach tych 1,5 bańki to ciężko znaleźć kogoś ciekawszego.

Może pod koniec okna albo na wypożyczenie.

Odpowiedz
(04-06-2026, 07:53)strzelisty jupiter napisał(a):
(03-06-2026, 23:58)Róża napisał(a): No nie wypadł ale ja nie przepadam za wyciąganiem piłkarzy ze słabych klubów.

Korona w odróżnieniu od Lechii się utrzymała. I teraz pytanie który klub jest tutaj słaby. Bo ze słabych nie chcesz, a chcesz Żelizkę, czy jak to się tam pisze. Pomijając, że mieliśmy już dobrych piłkarzy ze słabych klubów. Na pierwsze tło wysuwa mi się Gergo Lovrencsics z Lombardu Papa.

Nie chcę Żelazki, pisałem tylko o poziomie piłkarza w jakiego powinniśmy celować. Chcesz grać jak Korona kupuj zawodników Korony. Pisaliśmy o tym już przy okazji Repki w Rakowie i prawie się potwìerdziło. Ale masz prawo nie pamiętać.

Odpowiedz
(04-06-2026, 08:30)Róża napisał(a):
(04-06-2026, 07:53)strzelisty jupiter napisał(a):

Nie chcę Żelazki, pisałem tylko o poziomie piłkarza w jakiego powinniśmy celować. Chcesz grać jak Korona kupuj zawodników Korony. Pisaliśmy o tym już przy okazji Repki w Rakowie i prawie się potwìerdziło. Ale masz prawo nie pamiętać.

Czyli Bobcka nie brać, bo byśmy grali jak Lechia.  Cool

Odpowiedz
Jak chcesz to bierz.

Odpowiedz

A to ciekawe. W jakich kryteriach to będziesz robił. Zresztą w słabym się wyróżnić jest czasami trudniej. No i całe szczęście że scauci z "zachodu" tak nie myślą, bo byśmy nikogo nie sprzedali. 
No i populistyczny przykład: Znicz? Wynikało z biedy ale to inny temat. 

Strzelisty: Lechia też się utrzymała. Zawodnicy zrobili puntky

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Sultan, 16 gości