Liczba postów: 1,028
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Celtik, Feyenoord, Anderlecht.
Liczba postów: 185
Reputacja:
5
Co do Kevina Ciubotaru o ile jest to poważny temat z naszej strony to mamy rywala w postaci Rapidu Bukareszt.
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Wyjęcie kogoś z Rakowa, Jagi, Górnika. Ten Tamar mnie nie przekonuje. Ale może ma to coś. Pytanie tylko czy dwa miliony euro to nie za dużo za niego.
Liczba postów: 126
Reputacja:
2
Zajebiście, że ten Tamar ciebie nie przekonuje, szkoda gdzie nie przyłożyć ucha wszyscy mówią, że to super grajek. To że w porównaniu statystyk wychodzi lepiej niż Antek też zapewne nie ma znaczenia. Jak i to, że robi to w słabej Koronie.
Może w lepszej drużynie z lepszymi partnerami jeszcze te wyniki podkręci.
Ale cóż, najważniejsze, że ciebie nie przekonuje.
Liczba postów: 782
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Tamar został zapytany o potencjalny transfer do Lecha podczas zgrupowania kadry. Odpowiedział tak:
"– To byłaby dla mnie życiowa szansa. Lech zagra w eliminacjach Ligi Mistrzów, co zawsze było moim marzeniem. Grają też w stylu, który mi odpowiada. Podobnie grałem już wcześniej, w Celje. Mam też doświadczenie z gry w europejskich pucharach, więc myślę, że to byłby idealny krok w mojej karierze.
– Kluby rozmawiają. Nie chcę zdradzać szczegółów. Ale myślę, że to byłby wielki krok w mojej karierze, bo Lech jest również znany jako klub, który wprowadza zawodników do najlepszych lig w Europie. A gra w nich jest marzeniem każdego piłkarza."
Powiem tak. Gdyby coś takiego powiedział piłkarz Lecha to wszyscy mielibyśmy poczucie, że myślami jest już gdzieś indziej. To samo widać u Tamara. I myślę, że władze Korony mają poczucie, że z niewolnika nie ma pracownika. Oby ten transfer doszedł do skutku. Widać, że Tamar chce do nas trafić. Super!