Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ja nie obawiam się Widzewa w nadchodzącym sezonie. Tam brakuje jeszcze kolektywu i trenera. Skończą w środku tabeli, ale życzę im by się załapali na LK by w kolejnym sezonie przekonali się co to znaczy gra na trzech frontach

Odpowiedz
Według Ekstraklasa.tv, głosami internautów jedenastka sezonu wygląda następująco: Mrozek - Pereira, Mońka, Janicki, Gurgul - Hellebrand, Kozubal - Golizadeh, Nowak, Palma - Bobček.

Odpowiedz
Pululu jednak w Widzewie . To jest jednak gamoń. Big Grin

Odpowiedz
Feyenord chce sprzedać Modera Wink
Co nie dziwne bo w tym sezonie to z 8 miesięcy był kontuzjowany. Jak nie kolano to przepuklina....

(12-06-2026, 08:40)lolas napisał(a): Pululu jednak w Widzewie . To jest jednak gamoń. Big Grin

a skąd ten news?

Odpowiedz
Ciekawe za ile Feyenord go będzie w stanie puścić. Wydali 12 baniek, wg transfermarkt jest warty 10 mln euro. Nie, żebym myślał o nim w kontekście Lecha, tak po prostu ciekaw jestem.

Odpowiedz
Na Transfermarkt jest również, że dali za niego 1.5mln.

Odpowiedz
I to jest uczciwa cena.

Odpowiedz
Faktycznie, pewnie źle spojrzałem. Kupili go za 1,5 bańki. To pewnie teraz cena wyjściowa 0,5 mln - 1 mln euro. Lekko śmieszkując można by rzec, że to idealna opcja dla nas, nie za drogi, do tego nasz wychowanek no i wpisuje się w kryteria rehaWink

Odpowiedz
Wymagania finansowe pewnie na poziomie Ishaka

Odpowiedz
No tak. Ale w LM grał i my powinniśmy celować w tego typu zawodników jak chcemy sięgać gwiazd. Rynek polski zostawić Motorowi i Wieczystej.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 32 gości