Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
@lolas to było 3 dni temu
3 dni na polskim rynku transferowym to masa czasu Wink
Po tym to już było że Pululu powie potem co wybrał
Big Grin

Odpowiedz
(12-06-2026, 23:09)secret napisał(a): Żarłoby, ale z zaciekawieniem patrzę na to że wystawiłeś Agnero Smile
Myślę że jak już nie widzę Kozubala z składzie to za pieniądze z jego transferu Pululu albo jakiegoś asa na lewą obronę i żeby coś zostało na wypożyczenie prawoskrzydłowego do powrotu Aliego

Przecież przy takim serwisie jak wstawił Róża to Agnero jest z palcem w dupie królem strzelców (przy takim serwisie to i Mosina zakręciłby się w walce o koronę) i Rutkowski opierdoli go do Anglii za 10 baniek zielonych.

Odpowiedz
(12-06-2026, 17:10)Róża napisał(a):
(12-06-2026, 15:30)secret napisał(a): Ja tam nie wiem. Mi się obaj wydają poukładani i raczej wiedzą jaki kolejny krok zrobić.
Wątpię by Moder wrócił teraz do kraju. Jeśli się wyleczy z kontuzji i nie złapie kolejnej w szybkim czasie to jeszcze parę lat za granicą pohasa.

Wiesz, Guma też mógł jeszcze parę lat pohasać ale zrobił krok, którego Karol nie zrobił a Kuba mógłby. Każdy może sobie sam odpowiedzieć, kto lepiej wybrał rok temu.

Guma to nie Moder. Ten drugi, pomimo jego podatności na kontuzje, ma nieporównywalnie wyższy potencjał od Gumy. Robert, nawet jak był zdrowy, to nie był nawet wyróżniającą się postacią w ekipie z dolnych rewirów Bundesligi. Kuba, zanim dopadła go pierwsza kontuzja, miał całkiem dobre momenty w niezłej ekipie z najlepszej ligi na świecie, a i w Feyenordzie radził sobie całkiem nieźle. Oczywiście do czasu....Oni mają zupełnie inne papiery na granie. Modera, o ile wstanie jeszcze z kozetki rehabilitacyjnej, spokojnie przygarną jeszcze niezłe kluby. Gumnego,  w jego momencie po zerwanych wiązadłach i etapie w Bundeslidze, gdzie raczej się zawijał, zamiast rozwijać, nikt sensowny by już nie wziął.

Odpowiedz
(13-06-2026, 01:38)Icek napisał(a):
(12-06-2026, 15:30)secret napisał(a): Ja tam nie wiem. Mi się obaj wydają poukładani i raczej wiedzą jaki kolejny krok zrobić.
Wątpię by Moder wrócił teraz do kraju. Jeśli się wyleczy z kontuzji i nie złapie kolejnej w szybkim czasie to jeszcze parę lat za granicą pohasa.

Wiesz, Guma też mógł jeszcze parę lat pohasać ale zrobił krok, którego Karol nie zrobił a Kuba mógłby. Każdy może sobie sam odpowiedzieć, kto lepiej wybrał rok temu.

Guma to nie Moder. Ten drugi, pomimo jego podatności na kontuzje, ma nieporównywalnie wyższy potencjał od Gumy. Robert, nawet jak był zdrowy, to nie był nawet wyróżniającą się postacią w ekipie z dolnych rewirów Bundesligi. Kuba, zanim dopadła go pierwsza kontuzja, miał całkiem dobre momenty w niezłej ekipie z najlepszej ligi na świecie, a i w Feyenordzie radził sobie całkiem nieźle. Oczywiście do czasu....Oni mają zupełnie inne papiery na granie. Modera, o ile wstanie jeszcze z kozetki rehabilitacyjnej, spokojnie przygarną jeszcze niezłe kluby. Gumnego,  w jego momencie po zerwanych wiązadłach i etapie w Bundeslidze, gdzie raczej się zawijał, zamiast rozwijać, nikt sensowny by już nie wziął.
Coś w tym jest na rzeczy....ale Moder zaraz 28 lat...po ciężkiej długiej kontuzji....jest jeszcze w stanie wskoczyć na europejski poziom? tu mogą być wątpliwości....

Odpowiedz
Moder dla Nas to dobra opcja pytanie tylko czy woli grać u Nas o mistrza i LM czy kopać się w dole tabeli w Niemczech czy Serie A. Jego wybór to jest.

Odpowiedz
Ponoć temat Lisa już dopięty, kwestia czasu na ogłoszenie transferu. Jak Mrozek ma odejść to oby to była prawda. Idealnie by bylo zeby nowy bramkarz zaczął się zgrywać z reszta zespolu od początku okresu przygotowawczego

Odpowiedz
(13-06-2026, 09:52)WaNiA napisał(a):
(13-06-2026, 01:38)Icek napisał(a):

Coś w tym jest na rzeczy....ale Moder zaraz 28 lat...po ciężkiej długiej kontuzji....jest jeszcze w stanie wskoczyć na europejski poziom? tu mogą być wątpliwości....

Po ciężkich rozlicznych kontuzjach. Już pomijając cenę uważam że nie chcemy szklanego piłkarza. 
Chyba że jako kolegę dla Aliego do rehabilitacji.

Odpowiedz
Człowieka chwilę nie było na forum a tu już Moder prawie w Lechu Smile Oj Panowie. Grubo blubracie Smile

Odpowiedz
Do prawie to brakuje więcej niż mnie do emerytury.

Odpowiedz
(13-06-2026, 11:27)Jerry2015 napisał(a): Człowieka chwilę nie było na forum a tu już Moder prawie w Lechu Smile  Oj Panowie. Grubo blubracie Smile

Czekam aż będzie grany temat Lewego Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: galis, Zabal, 21 gości