Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(12-06-2026, 15:30)secret napisał(a): Ja tam nie wiem. Mi się obaj wydają poukładani i raczej wiedzą jaki kolejny krok zrobić.
Wątpię by Moder wrócił teraz do kraju. Jeśli się wyleczy z kontuzji i nie złapie kolejnej w szybkim czasie to jeszcze parę lat za granicą pohasa.

Wiesz, Guma też mógł jeszcze parę lat pohasać ale zrobił krok, którego Karol nie zrobił a Kuba mógłby. Każdy może sobie sam odpowiedzieć, kto lepiej wybrał rok temu.

Odpowiedz
Karol jeszcze do nas wróci Big Grin zobaczycie do rezerw przyjdzie.

Odpowiedz
(12-06-2026, 17:10)Róża napisał(a):
(12-06-2026, 15:30)secret napisał(a): Ja tam nie wiem. Mi się obaj wydają poukładani i raczej wiedzą jaki kolejny krok zrobić.
Wątpię by Moder wrócił teraz do kraju. Jeśli się wyleczy z kontuzji i nie złapie kolejnej w szybkim czasie to jeszcze parę lat za granicą pohasa.

Wiesz, Guma też mógł jeszcze parę lat pohasać ale zrobił krok, którego Karol nie zrobił a Kuba mógłby. Każdy może sobie sam odpowiedzieć, kto lepiej wybrał rok temu.

Guma jest dobrym przykładem, chociaż z drugiej strony nie grał tyle co pewnie chciał (w Ekstraklasie 11x w wyjściowym składzie). Moder oczywiście mimo młodego wieku doświadczenie ma spore, ale myślę że Brighton i Feyenoord, to wciąż tylko 2 kluby zagraniczne a pewnie chciałby spróbować innych lig. Nie wierzę po prostu w jego powrót w tym roku

Odpowiedz
Moder może chce zachodu ale zachód Modera niekoniecznie

Odpowiedz
Lis - Gumny, Mońka, Skrzypczak, Gurgul - Moder, Rodríguez - Wålemark, Golizadeh, Palma - Agnero...ale to by żarło.

Odpowiedz
Żarłoby, ale z zaciekawieniem patrzę na to że wystawiłeś Agnero Smile
Myślę że jak już nie widzę Kozubala z składzie to za pieniądze z jego transferu Pululu albo jakiegoś asa na lewą obronę i żeby coś zostało na wypożyczenie prawoskrzydłowego do powrotu Aliego

Odpowiedz
Prawoskrzydłowy najpewniej będzie transferem definitywnym bo Ali raczej i tak ostatni sezon w Europie.

Odpowiedz
Wolę by znaleźli lewego obrońcę. Prawoskrzydłowych jest cała masa.

Odpowiedz
Kto jest na prawe skrzydło?

Odpowiedz
(12-06-2026, 08:41)secret napisał(a): Feyenord chce sprzedać Modera Wink
Co nie dziwne bo w tym sezonie to z 8 miesięcy był kontuzjowany. Jak nie kolano to przepuklina....

(12-06-2026, 08:40)lolas napisał(a): Pululu jednak w Widzewie . To jest jednak gamoń. Big Grin

a skąd ten news?

https://weszlo.com/nowy-klub-afimico-pul...j-prostej/

Ja wiem, że to weszło ale chyba aż tak by się nie zbłaźnili … i szczerze mówiąc nie widzę go i nas więc niech tak będzie .

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: TonyJJ, 9 gości