Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Bardziej chodziło mi o to, że nie było targowania się o 5 zł tylko konkret ruch.

Odpowiedz
(18-06-2026, 23:20)Kefas9494 napisał(a): Jak od podstaw jak piszą, że interesowali się nim od marca tego roku i robili podchody. Big Grin

W necie piszą, że kolejny w kolejce jest lewonożny stoper Luke Graham z Dundee FC.

To była ironia. A dokładniej Ickonia Wink

Odpowiedz
Wink to chyba każdy zrozumiał.

Odpowiedz
(18-06-2026, 19:47)Róża napisał(a):
(18-06-2026, 17:57)hif napisał(a): @Mosina przewijało się to nazwisko jakiś czas temu, widać że go chcieli.

Na papierze, fajny transfer.

Poprzednio to chyba chodziło o Alireze Jahanbakhsha.

To wcześniej o wiele. Ja mówię o 1-2 miesiącach, sprawdzałem go przez to na Transfermarkcie.

Odpowiedz
(18-06-2026, 23:20)Kefas9494 napisał(a): Jak od podstaw jak piszą, że interesowali się nim od marca tego roku i robili podchody. Big Grin

W necie piszą, że kolejny w kolejce jest lewonożny stoper Luke Graham z Dundee FC.

Pół Europy się nim interesuje ponoć, w tym Jagiellonia. Myslę, że tu będzie jakieś "bum" z niespodziewanym nazwiskiem, jak z Persem.

Umiecie już pisać "Allahyar Sayyadmanesh" bez sprawdzania pisowni w necie?

Odpowiedz
Preferuje zapis fonetyczny;D

Odpowiedz
W minionym sezonie 4 z 7 bramek z jedenastego metra. Będziemy mieli etatowego speca od karnych jak odejdzie Ishak.
Z gry w całym sezonie w lidze i pucharze tylko 3 bramki.

Odpowiedz
(19-06-2026, 11:56)uncoolben napisał(a):

Pół Europy się nim interesuje ponoć, w tym Jagiellonia. Myslę, że tu będzie jakieś "bum" z niespodziewanym nazwiskiem, jak z Persem.

Umiecie już pisać "Allahyar Sayyadmanesh" bez sprawdzania pisowni w necie?
Umiemy w ctrl c ctrl v Wink

Odpowiedz
(19-06-2026, 12:49)strzelisty jupiter napisał(a): W minionym sezonie 4 z 7 bramek z jedenastego metra. Będziemy mieli etatowego speca od karnych jak odejdzie Ishak.
Z gry w całym sezonie w lidze i pucharze tylko 3 bramki.

Ile bramek z gry miał w Belgii Karol Czubak?

Odpowiedz
Tyle co z karnych. Za to ma ich trochę w Ekstraklasie. O wiele więcej niż Allahyar Sayyadmanesh w naszej lidze. Żartując oczywiście. Wrzuciłem tylko suche liczby, by nie umknęło, że ten dorobek bramek to głównie z karnych, co mocno zmienia perspektywę.
Jak zawsze mam nadzieję, że będzie wartością dodaną na boisku, a nie pacjentem na kozetce przez długie miesiące. Takich zawodników już trochę przerobiliśmy i nie zawsze było z kogo uciułać piętnastu sensownych do gry w kadrze meczowej. Tylko tyle.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 31 gości