Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
(19-06-2026, 10:29)Kefas9494 napisał(a): A myślicie, że stoper dołączy nawet jak dogadają się z Miliciem? Mam taką nadzieję, ale obawiam się, że jak dogadają się z Miliciem to odpuszczą stopera. Ciekawe swoją drogą w czym jest spór z Miliciem, że nie mogą dojść do porozumienia. Pewnie długość kontraktu.

Ja tu jakiś czas temu pisałem, zdaje się, że przeszło nie zauważone za bardzo: z mojej wiedzy wynika, że w klubie dostrzegają, ze Milić robi się coraz bardziej szklany. Coraz dłuższe przerwy, mięśniowe problemy, dłuższe dochodzenie po kontuzji do jako takiej dyspozycji. I to obok długości kontraktu jest ponoć główna przeszkoda.

Odpowiedz
Zdaje się, że dzisiaj Dobrasz coś mówił na meczykach o tym, że Milić ma ofertę na stole od jakiegoś czasu i jak do poniedziałku jej nie podpisze to się rozstają.

Odpowiedz
on tak ostatnio mówi że nie wiadomo czy wie, czy zgaduje. ale wg tego co powiedział, to a) Milic chce dłuższy kontrakt i b) oczekuje większej kasy. ale to chyba są takie domysły, które może snuć każdy z nas, gdy nie dochodzi do porozumienia.
plus ma się nie pojawiać na zgrupowaniu po przerwie w przyszłym tygodniu jeśli nie będzie miał nowego kontraktu

Odpowiedz
Dobrasz to ostatnio chyba jest zakochany niczym licealista, pomijam brak wiedzy na tematy transferowe bo tu Gabinety są szczelne, co mi się bardzo podoba ale dziś nie wiedział i był zdziwiony ze jest limit 15 tysięcy karnetów a nasz nowy Nabytek przyszedł z Waterloo   Smile

Odpowiedz
fakt. to że klub nie chce sprzedawać więcej niż te 15 tyś - jest powszechnie znaną wiedzą Wink
bardzo obniżył loty, bo to że nie wie więcej niż średnia - to dawno jest znane, ale że mniej niż przeciętny kibic - to już słabe jest

Odpowiedz
Jego po prostu karnety nie interesują.

Odpowiedz
Dawidek to obecnie taki fajny ziomek. Poklepią go po pleckach ale to wszystko. Nic nie wie.

Odpowiedz
Dunczycy piszą, że pierwszy mecz we wtorek o 19.00 Idealnie ze nie środa, to oznacza że rewanż u nas w środę. Przy dobrych wiatrach nie trzeba będzie przekładać Craxy tylko będziemy w idealnym rytmie meczowym - wtorek- sobota- środa- w każdym przypadku cztery dni przerwy

Odpowiedz
Nie przekładać Cracovii, Cracovii Smile

A jacy Duńczycy piszą? Poważnie pytam bo nie znalazłem Smile

Odpowiedz
Klubowy profil na fb, zacząłem obserwować

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 27 gości