Liczba postów: 2,401
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Widzew bierze Świderskiego zostały ostatnie szczegóły do dogadania. Ciekawy ruch
Liczba postów: 897
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
Rzekomo kontrakt na poziomie 1.5 mln euro rocznie. Ciekawe zatem ile chciał Pululu, że Widzew nie był w stanie sprostać finansowym wymaganiom zawodnika.
Liczba postów: 758
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Trenetem będzie Oscar Garcia
Liczba postów: 592
Liczba wątków: 0
Reputacja:
13
Ło Panie... Grubo poszli.
Reputacja:
31
Mnie się powoli robi żal Legii. Pół roku negocjowali kontrakt ze swoim najlepszym napastnikiem, jak się w końcu dogadali to przyszło zero tituli i go przechwycili.
Reputacja:
13
Zupełnie niepotrzebnie. Że względów zawodowych mam kilku Znajomych w Wawie którzy sztywno kibicują Legii. Z tym Nsame to była kwintesencja obecnej ich sytuacji. Wynegocjowali kontrakt (w tym wypadku sporą obniżkę pensji piłkarza) ma który dopiero mieli znaleźć pieniądze. Wiem że to brzmi niewiarygodnie ale taka teraz jest Legia. Szukali pieniędzy próbując opędzlować Kacpra Urbańskiego, Leszczyńskiego lub tego Rumunoniemca (kolejność nieprzypadkowa) i następnie podpisać co ustalili. Nsame razem z Agentem wqrwili się a resztę już znamy.
Reputacja:
31
Brzmi to jeszcze gorzej niż myślałem. Bieda aż piszczy a oni jeszcze sobie Papszuna wzięli który przepala miliony na autobusy piłkarzy.
Reputacja:
13
2 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez galis.)
Bo wpadli na "chytry plyn" że Papszun potrafi stworzyć Potwora ze średniej drużyny mającej przeciętnych Grajków niczym w Rakowie. Tylko nie przemyśleli jednego - tamten Raków miał mimo wszystko lepszych Zawodników- nawet jeśli Rajovic czy Adamski będą Piaseckim to Urbański nie będzie Ivim a Arsenic jest 5 lat starszy. Nawet jeśli ktoś by się uparł że to podobne Drużyny to jest drugi aspekt, Ekstraklasa. Wtedy Legia już się zaczęła sypać, my dopiero wchodziliśmy na wlasciwe tory, ucząc się gry na dwóch frontach, Jaga była przed erą Siemieńca i Masłowskiego a reszta ligi była zwyczajnie biedna. Dziś jest inna rzeczywistość, poza Legią to biedni są może Piast i Płock (chociaż wuj wie bo to miejskie kluby). Korona bierze Hellebranda, Pogoń Nsame i Trenera że nie mogłem uwierzyć gdy o nim napisałeś a w Widzewie dalej trwa bal murzynów.
Dlatego nie rozumiem głosów że Legia może być zamieszana w walkę o Mistrza I nie chodzi mi tylko o moje uprzedzenia.
Liczba postów: 213
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
Moim zdaniem może tak się zdarzyć ale tylko poprzez słabość innych. Legia być może będzie przepychać mecze, grać podobnie jak wiosną a reszta może punktować różnie.
Wolałbym nie widzieć ich w czubie tabeli ale nie jest to dla mnie jakaś abstrakcja.