Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
( 7 godzin(y) temu)Pucenty napisał(a): Szybko te "do końca czerwca" się zadziało. Gruba kasa, oby słusznie wydana, ciężko coś wyrokować po TM... Yannick będzie miał kuma po odejściu Oumy i Tofika.

Czy oni gdzieś Klimczaka przywiązali i zakneblowali?

Jak przyjdzie Ryba to mamy praktycznie przy braku odejść pierwszy skład na gotowo... Jestem pod wrażeniem.

skład gotowy na przygotowania - to jest coś co mi się od lat tutaj marzyło -brawo! zawsze uważałem że lepszy ktoś nominalnie słabszy na koniec czerwca, niż "niewiadomo" kto na koniec okienka, gdy już jest/może być po wszystkim w zakresie "reaching stars"

Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)galis napisał(a):
( 7 godzin(y) temu)Antonio napisał(a): Metz straciło 76 bramek w 34 meczach Wink

Następna ekipa 60 a kolejna 20 mniej niż Metz.

Mnie momentalnie przypomniał się Miha Blazic...
Mimo to wierzę że Gabinety wiedzą lepiej i to inna historia

Micha to się cieszy, że gotowy skład jest na początek przygotowań i na Aarhus.

Odpowiedz
Trzeba przyznać, że info out mamy w pytę szczelne. Wiara zastanawia się, czy Milic podpisze a tu cwancykiem transferowany obrońca za 3 mln. Oby obrona w przyszłym sezonie była tak szczelna Wink

edit: on ma 195 cm wzrostu i 91 kg wagi. Co za byk!

Odpowiedz
Dlatego, gdy strzeli bramkę Spiker zapowie "bramkę dla Lecha Poznań strzelił" a cały stadion ryknie "Terro Yebne"  Smile

Odpowiedz
( 5 godzin(y) temu)SpokoLoko napisał(a): Trzeba przyznać, że info out mamy w pytę szczelne. Wiara zastanawia się, czy Milic podpisze a tu cwancykiem transferowany obrońca za 3 mln. Oby obrona w przyszłym sezonie była tak szczelna Wink

edit: on ma 195 cm wzrostu i 91 kg wagi. Co za byk!

Ponownie przypominam: robimy transfery o których mówił zarząd: 4 - 5, pozycje: bramkarz, lewnożny stoper, defensywny pomocnik (czekamy), prawoskrzydłowy i transfer Premium w sierpniu (?). Odkąd zawitał Niels wszystko idzie gładko.

Odpowiedz
Mam tylko nadzieję, że Milica też podpiszą i wtedy mamy komplet.

Odpowiedz
Milić musi chcieć zaakceptować to, co mu proponują. Rozmowy się już skończyły.

Odpowiedz
Henszel ładnie dziś podgrzał stwierdzając, że nikt z klubu nie podał oficjalnie , że na transfery Lech ma przeznaczyć 10 mln euroWink

Odpowiedz
Czyli jest szansa że więcej? Wink

Odpowiedz
No ale jak to? Wszechwiedzący Włodarczyk przyłożył ucho tam gdzie trzeba i mówił o 10 mln? Chyba to ucho przykłada w nieodpowiednie miejsca. Myślę, że jest tak szczelnie, że nawet Dobrasz jest w szoku. I dobrze.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Adzio23, hif, Stefan Batory, 1 niewidocznych użytkowników, 21 gości