Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Tylko nie na tym to polega jak ściąganie randomowych chłopaków z jednym dobrym sezonem i wypisywaniem, że to nowy Lewy. Już nie mówiąc o tym, że tego Adamskiego widziałem w Warcie i to co robił tam to zakrawało na kpinę był po prostu totalnie drewniany i słaby. Odpaliła go Warta i nic tego nie zmieni.

Odpowiedz
(Wczoraj, 21:49)galis napisał(a): Generalnie to ta Legia przestaje grzać, dla mnie to już średniak ligi który nie jest żadnym rywalem w walce o Majstra i nie ma też szans by spadli z ligi. Do tego stopnia zdziadziali, że tam już nie ma nawet Grajka który by mnie wkurwiał - żadnych Radoviców, Vukovicw, Luquinhasów czy Joshuów, nawet dziadersa Jędzy czy tej pizdy w lokach na ławce już nie będzie. Bida Koledzy, bida...

Oj wcale bym się nie zdziwił jak w tej przedziwnej lidze Papszun uprawiający swoją siermiężną taktykę, ślizgający się w końcówkach przy "drobnej" pomocy sędziów nie włączył się do gry o puchary czy nawet majstra. Obym się mylił.

Odpowiedz
Za dużo jest klubów z lepszą kadrą od nich nie będzie łatwo zrobić wałka w meczu z taką Jagą, Widzewem czy Nami Wink

Odpowiedz
No to jest ta kluczowa różnica pomiędzy obecną ekstraklasą a tą sprzed kilku lat gdzie Raków Papszuna tryumfował - liczba chętnych do tytułu czy pucharów z kasą i ambicjami jest większa jak wtedy. Pytanie tylko jak to się przełoży na faktyczną grę. Ja osobiście jednak tonuje huraoptymizm, oczywiście cieszy mnie spierdolina jaka tam się dzieje i niech to się pogłębia ale kurde mam jakieś takie przeczucie, że będą z przodu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 19 gości