Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Z powodu pensji. Wynika z tego, że nie mają nawet na wypłaty.

Odpowiedz
Ale to już od jakiegoś czasu, musieli Ziółkowskiego już opchnąć bo się zator mógł zrobić.

Odpowiedz
To jest fenomen jak można zjebać autostradę do bycia hegemonem ligi. Mam nadzieje, że R+R+K mają to w świadomości. I ciekawe co ma ten pajac Leśnodorski do powiedzenia w tej sprawie.

Odpowiedz
Nawet się wypowiadał - kilka razy musiał przyznać, że widać działają dobrze ale zaraz musiał dodać w swój frajerski sposób coś co powoduje, że mu nie wierzysz, że szczerze gratuluje.

Oglądałem jego rozmowę z Ćwiąkałą ostatnio i jak zwykle ten gość mnie zirytował. Taka Akademicka, Pasiasta rodzina a ten zachowanie idealnie pasujące do buraka ze stolicy.

Odpowiedz
Ależ tam musi być pierdolnik, skoro wyciągnęli Urbańskiego przed poprzednim sezonem za coś koło 800k euro, dali mu jedną z najwyższych pensji w klubie, a po roku rozwiązują z nim kontrakt. A chłopak w chwili tegoż rozwiązania jest już ugadany w Zabrzu.

Odpowiedz
Tam jest sytuacja trochę jak u Nas w 2019, brak kasy i niemożność dosypania jej przez Właściciela. Nas uratowała Akademia - Moder, Puszka, Józiu, Kamyk czy Skóraś to była połowa składu- plus Żuraw znający Akademię. Ten skład zrobił vicemistrza, pozwolił zarobić kasę w LE I zarobić na transferach. W Legii nie widzę nadziei, nie to żebym żałował a wręcz przeciwnie

Odpowiedz
Do tego Papszun zwykł grać starymi wyrobnikami, więc nie rozwiną akademii. Pójście do szkółki Legii w czasach, gdy szefem pierwszej drużyny jest niesympatyczny Marek, mija się z celem.

Odpowiedz
Koryguję swoje stanowisko- tam jest dużo gorzej niżeli u Nas w 2019, i to nie tylko dlatego że nie mają Akademii ktora Nas uratowała. Oni panicznie walczą o płynność finansową. Przecież Urbańskiego spokojnie by sprzedali do końca okna transferowego, nie za miliony ale za kilkaset tysięcy z pewnością a tu pewnie by zszedł im z payrollu musieli mu coś odpalić przy rozwiązaniu kontraktu. Do tego znaleźli chętnego na Barcię który zapłaci w jednej racie, nie ważne ile ale płatność w jednej racie co dziś jest ewenementem.
Papszun w końcu ogarnął w co wdepnął dlatego jest wqrwiony i broni się jedynie sarkazmem bo co mu pozostało.

Odpowiedz
A masz pewność, że Urbański nie “wykupił” swojego kontraktu za te kilkaset tysięcy? Przy czym za podpis od Górnika wziął.
W Legii może i bieda, ale nie wierzę, że rozwiązali kontrakt za free, żeby zszedł z pensji.

Odpowiedz
Ręki nie dam ale trzy wypłaty stawiam  Smile
Na logikę, Górnik nigdy nie zapłaci dużych pieniędzy  choćby takich jak miał w Legii (casus Hellebranda) to raz, a dwa to że gdyby szukał Klubu do odbudowania się (kolejnego) to miał jeszcze grubo ponad dwa miesiące. Jeśli dodasz do tego casus Nsame, Barcii czy wypowiedzi Papszuna to Legii paliło się pod dupą a nie jemu. Tak więc jestem spokojny o swoją kasę, dobre wakacje będą  Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, 3 gości