Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
Równie dobrze można powiedzieć Pablo, żeby wcześniej wyłożył piłkę koledze do pustaka zamiast się z nią wieźć.

Odpowiedz
Ogólnie Walemark był podany w składzie wyjsciowym na oficjalce, więc musiała jakaś decyzja zapaść przed samym meczem.

Odpowiedz
Lepiej bym tego nie podsumował.
Mam praktycznie ide tyczne wnioski.
Pierwsza połowa wydawała mi się bardziej dynamiczna.
Mi osobiście w pierwszej połowie podobał się Gumny, Gmur, Lis fajnie pokrzykuje i prowadzi grę z tyłu. Yegbe myślałem, że jest .. jeszcze większy. Mało miał dziś kontaktów z piłką, ale wszystkie udane, czyściciel Wink
W drugiej połowie zdecydowanie wyróżniał się Pablo (nie wiem czemu kilkukrotnie wymieniano go z numerem 21, skoro grał dziś ze starym 99. Fajnie Håkans, Muraś pewnie na środku. Spodobał mi się Agnero, potwierdził dziś to co często się przewija - potrzeba mu więcej swobody/miejsca oraz przede wszystkim.. minut na boisku!

PS. Jak jednak ktoś z Klubu tu zagląda - jeśli ludzie pobierają bilety na sparingi (można było nawet kilka), a potem widzicie, że nie zostały odbite - blokujcie takim osobom możliwość pobrania wejściówek na następne sparingi/mecze/treningi, ogólnie wydarzenia. Po raz kolejny mnóstwo pustych krzesełek, które według systemu biletowego było już zajęte (patrząc na boisko po lewej stronie, na końcu trybuny).

Dodam, że na dzisiejszym meczu było 4 kibiców wyjazdowych ze Słowacji Wink

Odpowiedz
Wiadomo, że to dopiero pierwszy sparing i nie ma co wyciągać większych wniosków ale Lis i Yegbe wyglądają na gości, którzy mogą mocno poprawić naszą grę w obronie. A najważniejsze to poprawić defensywe, bo to, że w ataku będziemy mocni to jestem spokojny.
Co do pustych krzesełek to normalna sprawa. Stadion ma pojemność 4,5 tys, a klub pewnie mógł wypuścić tylko 999 biletów, żeby nie zgłaszać imprezy masowej

Odpowiedz
(04-07-2026, 15:51)maly napisał(a): Co do pustych krzesełek to normalna sprawa. Stadion ma pojemność 4,5 tys, a klub pewnie mógł wypuścić tylko 999 biletów, żeby nie zgłaszać imprezy masowej

No nie do końca. Pula dostępnych biletów to było kilka „sektorów”, akurat zalogowałem się w sumie przypadkowo, minutę po tym, jak trafiły do systemu do pobrania. A już od przedwczoraj latały po fejsach zapytania czy ktoś nie ma 1-2-3 biletów na sparing, a ludzie odpisywali w stylu „mam dwa”. No to skąd je mieli? Pobrali. Pewnie od początku bez zamiaru wykorzystania…

Odpowiedz
(04-07-2026, 15:19)Harley napisał(a): (nie wiem czemu kilkukrotnie wymieniano go z numerem 21, skoro grał dziś ze starym 99.

Pablo grał w starym numerze z prostego powodu, nowy będzie na nowych koszulkach, a tych jak wiadomo jeszcze nie ma.
Co do Lisa, jak oceniacie granie nogami (do tego elementu mieliście często uwagi przy Mrozku)?

Odpowiedz
trudno cokolwiek powiedzieć niestety - bo Słowacy w pierwszej połowie wycofali się na swoją połowę. więc Lis podawał do obrońcy który nie był naciskany w żaden sposób.

Odpowiedz
Delikat to OP tak? A my na DP nie mieliśmy też mieć jakiegoś młodego?

Odpowiedz
Mamy. Sammy Dudek.

Odpowiedz
Dudek miał być 10/8 z tego co mi się wydawało, tak to przynajmniej zapamiętałem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości