Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
Też moim zdaniem Dudek to mocna 8, na 6 jest Prajsnar ale chyba coś mu dolega obecnie.

Odpowiedz
Wiem, że to tylko kilka słów z vloga, ale odczytali Mońce komentarz „Wojtek zostań z nami na Ligę Mistrzów”, a nasz szef powiedział: „zostanę… mam nadzieję”.

https://youtu.be/3oMgbkymOEk

2:05 Big Grin

https://youtu.be/3oMgbkymOEk

6:40 Pablo jaki kozak

Super są te materiały z Wronek!

Swoją drogą to fajna zabawa, ale mam wrażenie że wyjątkowo łatwo się przy tym połapać biorąc pod uwagę co niektórzy z nich wyczyniają. To tak gdybym miał zrobić jakąkolwiek przypierdolkę Smile

Odpowiedz
Sammy Dudek to 8 ale taka w stylu Kozubala. Delikat to agresywna dycha, on wydaje mi się najbliżej gry na takim poziomie jak Lech. Jest (tak na oko) najbardziej wybiegany i agresywny plus oczywiście (jak to młodzi) dobry technicznie.

Odpowiedz
(05-07-2026, 08:22)Kefas9494 napisał(a): (...) Delikat to agresywna dycha (...) Jest (tak na oko) najbardziej wybiegany i agresywny (...)

Paragwajski styl gry. Intensywność i zadziorność.

Odpowiedz
Jak słuchałem tej odpowiedzi Wojtka, to "zostanę" było bardziej do klubu a"mam nadzieje" do ligi mistrzów Wink

Odpowiedz
(05-07-2026, 09:18)Mosina napisał(a): Jak słuchałem tej odpowiedzi Wojtka, to "zostanę" było bardziej do klubu a"mam nadzieje" do ligi mistrzów Wink

Odebrałem to identycznie. Ja myślę, że klub nie chce go puścić, chyba, że ktoś położy 20m EUR (wątpię - za szybko, jak zagra dobry sezon, za rok od tej kwoty będą zaczynały się poważne rozmowy).

Odpowiedz
Drugi sparing zamknięty dla kibiców. Po twitterze lata info, że ponoć jakieś kontuzje i przez to kombinują...

Odpowiedz
(06-07-2026, 18:53)Kefas9494 napisał(a): Drugi sparing zamknięty dla kibiców. Po twitterze lata info, że ponoć jakieś kontuzje i przez to kombinują...

Nie wiem kto wpadł na taki pomysł (ktoś zobaczył na kontroli Dauglasa), ale jest to bez sensu.
Najbardziej prawdopodobne, że po prostu będzie już tam się zgrywał skład na pierwszy/drugi mecz.

Odpowiedz
Plus będą chcieli w meczowych warunkach stałe fragmenty gry poćwiczyć, nic dziwnego.

Odpowiedz
Może być z tym trochę problem bo Andy Parslow jeszcze nie dolaczyl do Sztabu. Procedury z pozwoleniem na pracę l. Większy za to jest problem z Sayadmaneshem ' ten czeka na wizę w Turcji gdzie trenuje indywidualnie. Słabo to widzę.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości